ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Συμπαραστάτης στις ενέργειες υποστήριξης για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης

Οι δραστηριότητες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ALUMIL βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του προγραμματισμού της εταιρείας, με απώτερο σκοπό τη μέγιστη προσφορά προς την κοινωνία και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Το πνεύμα προσφοράς είναι βασικό στοιχείο της κουλτούρας των εργαζομένων της καταξιωμένης εταιρείας παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων, οι οποίοι συχνά προτείνουν ενέργειες και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες.

Στα τέλη της περασμένης χρονιάς το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε σε δυσμενή θέση και απειλήθηκε ακόμη και η βιωσιμότητά του. Μετά από την πληροφόρησή τους σχετικά με την κρισιμότητα της κατάστασης, εργαζόμενοι της ALUMIL απευθύνθηκαν στη Διοίκηση της εταιρείας, ώστε να ξεκινήσει μια ενέργεια που θα συνδράμει στις προσπάθειες διάσωσης του Χωριού.

Η Διοίκηση -πάντα ευαίσθητη σε δράσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά- ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα των εργαζομένων και αποφάσισε να διοργανώσει συγκέντρωση χρημάτων για αυτό τον σκοπό.

Το διάστημα των Χριστουγεννιάτικων εορτών, οι εργαζόμενοι της ALUMIL είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν όποιο ποσό επιθυμούν για την υποστήριξη του Παιδικού Χωριού. Στα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό, προστέθηκε η συνεισφορά από πλευράς της Διοίκησης κι έτσι το τελικό ποσό διατέθηκε στους ανθρώπους του Χωριού στο Φίλυρο, προς κάλυψη πάγιων και έκτακτων αναγκών και διατήρηση της λειτουργίας του.

Σε ευχαριστήρια επιστολή που εστάλη από πλευράς του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, η Πρόεδρος, Ζωή Δανιηλίδου, αναφέρει μεταξύ άλλων: “Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ουσιαστική συμβολή σας… Η προσφορά σας προς το Σωματείο μας, στην πιο κρίσιμη στιγμή του, ανέδειξε τον πρωταρχικό και κύριο σκοπό του, την αγάπη απέναντι στα παιδιά”.

Για την ALUMIL, κάθε δράση που αφορά στα παιδιά και την ποιότητα ζωής τους αποτελεί προτεραιότητα. Ως εταιρεία, οραματίζεται ένα μέλλον ευημερίας και αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης για όλους. Ο βασικός πυλώνας για την αυριανή ημέρα στον κόσμο μας είναι τα παιδιά και η ALUMIL δεσμεύεται πως θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της υποστήριξής τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.