ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Εγκατάσταση του σύγχρονου παντογράφου NANOMATIC 384 S στην Καρδίτσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. στην εταιρεία κατασκευών του κ. Μαγγιόση στην Καρδίτσα.

Η εταιρεία του κ. Μαγγιόση εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ και την επέλεξε για την απόκτηση του ηλεκτρονικού παντογράφου NANOMATIC 384 S της EMMEGI.

Πρόκειται για έναν παντογράφο με 2 ελεγχόμενους άξονες, ιδανικούς για επεξεργασία σε προφίλ αλουμινίου, PVC και ατσάλι μέχρι 2 mm, με δυνατότητα επεξεργασίας ατσαλιού inox (προαιρετικό) μέχρι 2 mm. Η διαχείριση του κύκλου εργασίας γίνεται μέσω ενός έξυπνου λογισμικού που οδηγεί τον χειριστή μέσω απλών ενδείξεων στην οθόνη αφής.

Η σύνδεση USB επιτρέπει μια εύκολη σύνδεση με το PC. Το περιστρεφόμενο επίπεδο εργασίας σε 4 πλευρές επιτρέπει την αύξηση της ταχύτητας εκτέλεσης και την ακρίβεια.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία του κ. Μαγγιόση για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.