ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ανακάλεσε τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς της η ECO BAU HELLAS μετά το εξώδικο

Άμεσα αποτελέσματα είχε η κίνηση της ΠΟΒΑΣ να αποστείλει εξώδικο στην εταιρεία ECO BAU HELLAS για συκοφαντική για τον κλάδο αλουμινίου και τους κατασκευαστές κουφωμάτων διαφήμιση.

Θυμίζουμε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία κινήθηκε άμεσα, με στόχο την προάσπιση των επαγγελματιών του κλάδου αλουμινίου, όταν υπέπεσε στην αντίληψή της παραπλανητική διαφήμιση που δυσφήμιζε τον κλάδο των Ελλήνων κατασκευαστών κουφωμάτων.

Η εταιρεία ECO BAU HELLAS, μετά το εξώδικο, εξαναγκάστηκε σε ανάκληση των ισχυρισμών της και παραδεχόμενη το σφάλμα της απέστειλε προς την ΠΟΒΑΣ την παρακάτω επιστολή:

«ΑΠΟ ECO BAU HELLAS ΠΡΟΣ ΠΟΒΑΣ.

Κύριοι,

Με την παρούσα, σας γνωρίζουμε ότι έχουμε ήδη αποσύρει τους ισχυρισμούς μας για τον Κλάδο σας που περιέχονταν σε διαφημιστικές αναρτήσεις της εταιρείας μας και τους οποίους επισημάνατε στην από 3.2.2021 Εξώδικη Διαμαρτυρία σας. Δηλώνουμε ότι τιμούμε τον Κλάδο των Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, σεβόμαστε τις επιχειρήσεις του και αναγνωρίζουμε την προσφορά τους. Ζητούμε ειλικρινή συγγνώμη και να είσθε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί τέτοια συμπεριφορά».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.