ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVAL COLOUR: Η τέχνη της καθημερινής ζωής μέσα από τα νέα χρωματολόγια της εταιρείας

Η νέα σειρά χρωματολογίων της ELVAL COLOUR περιλαμβάνει µία πλήρη συλλογή χρωμάτων που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε αρχιτεκτονικού έργου ή εφαρμογής. Τα χρώματα της σειράς είναι εμπνευσμένα από τη φύση, την πραγματική ζωή αλλά και τη λογοτεχνία.

Επίσης καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις αποχρώσεων και υφών με μια μεγάλη γκάμα μεταλλικών χρωμάτων, ανοδιωμένων επιφανειών, πρισματικών / dual, απομιμήσεων πέτρας, μαρμάρου, τσιμέντου και ξύλου.

Εστιάζουν στην περιβαλλοντική απόδοση των κτιρίων και είναι διαθέσιμα µε διάφορες λειτουργικές επιστρώσεις, που προσδίδουν αυξημένη αντοχή έναντι της χάραξης, εξαιρετικές επιδόσεις έναντι της αλλοίωσης της απόχρωσης, ευκολότερο καθαρισμό και ιδιότητες anti-graffiti βασισμένα στη νανοτεχνολογία.

Τα χρώματα, είναι τα εργαλεία του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής, είναι στοιχεία της ύλης, είναι χημεία, συναίσθημα, αίσθηση, αλλά και φιλοσοφία. Δε θα ήταν τίποτα αν δεν υπήρχε το φως και η αφή, τα οποία αναδεικνύουν την αξία τους. Ο πρώτος που ανέπτυξε τη θεωρία του χρώματος σε μια προσπάθεια να το μετρήσει ήταν ο Αριστοτέλης. Κατά τη θεωρία του τα χρώματα προκύπτουν από τριπλή μίξη, του φωτός, του μέσου που διέρχεται το φως και του σώματος που το αντανακλά.

Για την ELVAL COLOUR τα χρώματα, εκφράζουν τον  χαρακτήρα, την προσωπικότητα και τη διάθεση κάθε ανθρώπου, προκαλούν συναισθήματα και συμπεριφορές. Στόχος της, μέσα από τη δυνατότητα δημιουργίας custom-made χρωμάτων αλλά και από την ολοκληρωμένη  γκάμα χρωμάτων και υφών που έχει αναπτύξει, είναι να ανταποκρίνεται σε κάθε επιθυμία των αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και κατασκευαστών.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία και αποκτείστε τη νέα σειρά χρωματολογίων της ELVAL COLOUR. Εξειδικευμένοι συνεργάτες είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων για την επιλογή του κατάλληλου χρώματος και βαφικού συστήματος που θα υλοποιήσει το αρχιτεκτονικό όραμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.