ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Ειδικό διαδικτυακό σεμινάριο για το «Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων» στις 10/03

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά διοργανώνει Webinar στις 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00, συζητώντας για πρώτη φορά σχετικά με το σημαντικό θέμα της εγκατάστασης των κουφωμάτων. Το περιεχόμενο του σεμιναρίου βασίζεται στο Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων, το οποίο αποτελεί μία σημαντική πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Κατασκευαστών Αλουμινίου και Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ), η οποία υλοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου.

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά έχει δεσμευτεί ότι θα στηρίξει την αποτελεσματική εφαρμογή του τεχνικού εγχειριδίου για την ανάδειξη της ποιότητας και της λειτουργικότητας των κουφωμάτων που εγκαθίστανται στην Ελλάδα. Βασικός εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο υπεύθυνος εκπαίδευσης και πιστοποιήσεων της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει διεξοδική συζήτηση σχετικά με την εγκατάσταση κουφωμάτων, καθώς και για θέματα του κλάδου με γενικότερο ενδιαφέρον.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Webinar

18.00 – 18.10 – Καλωσόρισμα – Οδηγίες από τους διοργανωτές

18.20 – 18.30 – Χαιρετισμός Προέδρου ΕΝΚΑΣ Πειραιά, Π. Σολιδάκη

18.30 – 18.45 – Οι επιπτώσεις της Πανδημίας, Πρόεδρος ΠΟΒΑΣ, Θ. Παγιάτης

18.50 – 19.30 – Εγκατάσταση Κουφωμάτων, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος

19.30 – 20.00 – Ερωτήσεις – Συζήτηση

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.