ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΒΙΟΜΑΛ: Πιστοποίηση αεροδιαπερατότητας & αντοχής σε ανεμοπίεση για τα φυλλαράκια ρολού

Η ΒΙΟΜΑΛ κατέχει ηγετική παρουσία στον χώρο του ρολού αλουμινίου με γέμιση πολυουρεθάνης. Έχοντας θέσει πολύ ψηλά τον πήχη της ποιότητας των προϊόντων της, προχώρησε σε νέες δοκιμές ανεμοπίεσης των ρολών της και έλαβε την πιστοποίηση αεροδιαπερατότητας & αντοχής σε ανεμοπίεση για τα φυλλαράκια πολυουρεθάνης Η37, Η39, Η39C, Η45 και Η55, βάσει των προτύπων ΕΝ 1932:2013-06 / ΕΝ13659:2015 / EN13659:2004+A1:2008.

Πέρα από τα πιστοποιητικά αντοχής σε ανεμοπίεση, τα ρολά της ΒΙΟΜΑΛ διαθέτουν και πιστοποιητικά θερμικής αντίστασης, αποτελώντας έτσι την καλύτερη επιλογή. Η νέα πιστοποίηση των προϊόντων της, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά ότι η ΒΙΟΜΑΛ αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της αγοράς και λειτουργεί πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.