ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Κορυφαίες πιστοποιημένες επιδόσεις για το συρόμενο σύστημα SL320!

Δε χωρά αμφιβολία πως τα τελευταίας γενιάς συρόμενα συστήματα της ALUMINCO, είναι μελετημένα στη λεπτομέρεια και αποτελούν βέλτιστα δείγματα γραφής στην κατηγορία τους. Συστήματα που προκαλούν με τις επιδόσεις τους, ανεβάζουν ψηλά τον πήχη για τον ανταγωνισμό και εσχάτως πάσχουν από… φρενίτιδα πιστοποιήσεων!

Το παραπάνω αποδεικνύουν οι πρόσφατες επιδόσεις σε αέρα, νερό και άνεμο της σειράς SL320, η οποία προσφέρει έξυπνες λύσεις για απλά συρόμενα και ανασυρόμενα κουφώματα, σε μοντέρνα ίσια γραμμή.

Συγκεκριμένα, το σύστημα επιτυγχάνει κλάση 4 στη διαπερατότητα του αέρα, κλάση C3/B4 στην αντίσταση του ανέμου και κλάση 7Α στην υδατοστεγάνωση.

Τα συρόμενα συστήματα της εταιρείας έχουν κατακτήσει με τα προσόντα τους εκατοντάδες αγοραστές, προσφέροντας ποιοτικά, ασφαλή και σχεδιαστικά σύγχρονα κουφώματα. Αυτό που μένει όμως στον επαγγελματία και τον τελικό χρήστη, είναι ότι γνωρίζει ότι έχει στα χέρια του και χρησιμοποιεί ένα κούφωμα με DNA ALUMINCO.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.