ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Επιτυχημένη η online εκδήλωση για την «Εγκατάσταση κουφωμάτων»

Η ΕΝΚΑΣ Πειραιά διοργάνωσε πρόσφατα μία επιτυχημένη διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα «Εγκατάσταση κουφωμάτων» σύμφωνα με το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης κουφωμάτων. Η παρουσίαση έγινε από τον Επιστημονικό συνεργάτη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Στέλιο Λαμπρακόπουλο.

Κατά την εκδήλωση, έγινε χαιρετισμός από τον Πρόεδρο της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, Παντελή Σολιδάκη, καθώς και αναφορά για τις επιπτώσεις της πανδημίας από τον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλο Παγιάτη.

Συμμετείχαν συνάδελφοι κατασκευαστές, στελέχη της βιομηχανίας και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου. Ακολούθησε συζήτηση, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκφράσουν τις απόψεις τους, τέθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά ευχαρίστησε τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές που στήριξαν και έκαναν πραγματικότητα αυτήν την προσπάθεια. Επίσης, ευχαρίστησε την εταιρεία THEMELIO SOFTWARE για την οργάνωση και συντονισμό της εκδήλωσης και τους χορηγούς επικοινωνίας aluNET.gr και PROFILMEDIA.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ενημέρωση και επιμόρφωση των ανθρώπων του κλάδου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά, προγραμματίζουν την διεξαγωγή νέων εκδηλώσεων στο εγγύς μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.