ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Χορηγός στην ειδική έκδοση DOMa «8+1 κείμενα για την Αρχιτεκτονική και την πόλη»

Η ALUMINO στήριξε έμπρακτα με τη χορηγία της την ειδική έκδοση DOMa, με τίτλο «8+1 κείμενα για την Αρχιτεκτονική και την πόλη». Εννέα κείμενα που αποτέλεσαν ευκαιρίες να διατυπωθούν, οριστικά προς το παρόν, οι σκέψεις της συγγραφέως για την αρχιτεκτονική στο πλαίσιο της πόλης. Προσεγγίζοντας την αρχιτεκτονική ως έργο και λόγο από γωνίες μη επίσημες, επιχειρεί να αναδείξει ποιότητες που πιθανά ξεφεύγουν από τις καθιερωμένες θεωρήσεις.

Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Μπούκη Μπαμπάλου-Νουκάκη, η οποία αποτυπώνει τις σκέψεις της και ως ενεργή αρχιτέκτων, η οποία ασκεί το επάγγελμα από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 αλλά και ως καθηγήτρια στο τμήμα αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο οποίο διδάσκει από το 1973.

Η ALUMINCO είναι υπερήφανη που στηρίζει ενέργειες, οι οποίες συνδέουν και προάγουν το αποτέλεσμα της ελληνικής εκπαίδευσης στην αρχιτεκτονική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.