ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκσυγχρονισμού της METAL CONSTRUCTION SYSTEMS MON. E.Π.Ε.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ κάνοντας τη διαφορά στον κλάδο του αλουμινίου με τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει, με την πολυετή πείρα της αλλά και το εξειδικευμένο service που έχει δημιουργήσει, μας ξεναγεί σε άλλη μία τοποθέτηση που πραγματοποίησε, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία METAL CONSTRUCTION SYSTEMS MON. E.Π.Ε.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ εξόπλισε το κατασκευαστικό της METAL CONSTRUCTION SYSTEMS MON. E.Π.Ε. με το κορυφαίο και πανελληνίως γνωστό πριόνι δύο κεφαλών RADIAL LIBRA του ομίλου EMMEGI GROUP.

Συγκεκριμένα στην εταιρεία METAL CONSTRUCTION SYSTEMS MON. E.Π.Ε. εγκαταστάθηκε το πρώτο μέρος των μηχανημάτων της συμφωνίας που αφορά στο τμήμα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου και αποτελείται από:

  • Το ηλεκτρονικό μηχάνημα διπλής κεφαλής με ακτινική κίνηση των λαμών, αυτόματη μετακίνηση της κινητής κεφαλής και εσωτερική ανατροπή μέχρι 30°, μελετημένο για την κοπή προφίλ μεγάλων διαστάσεων.

Το δεύτερο μέρος που θα ολοκληρωθεί σύντομα θα περιλαμβάνει:

  • Γωνιάστρα αυτόματη ηλεκτρονική ITACA SOLUTION της ΑTLA COOP
  • Κέντρο επεξεργασίας 4 ελεγχόμενων αξόνων PHANTOMATIC M4 L
  • Πρόγραμμα γραφείου της EMMEGI FP PRO EXECUTIVE

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ εκτός από το να ευχαριστήσει την METAL CONSTRUCTION SYSTEMS MON.E.Π.Ε. που την εμπιστεύτηκε για τον εξοπλισμό του κατασκευαστικού του, συνεχώς προσπαθεί και θέλει να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους φίλους κατασκευαστές, παρέχοντας ένα άριστο service και οποιαδήποτε άλλη μορφή υποστήριξης που θα της ζητηθεί.

Γιατί για την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ η συνεργασία με τους πελάτες της δεν τελειώνει στην πώληση, αλλά από εκεί ξεκινά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button