ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ETEM: Νέο έργο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής με τα ποιοτικά συστήματά της

Η ETEM, η καταξιωμένη ελληνική διέλαση με τη μεγάλη ιστορία και τη διεθνή παρουσία, βάζει τη δική της σφραγίδα σε ένα ακόμη μεγάλο έργο στο εξωτερικό, όπου τα ποιοτικά της συστήματα έδωσαν κορυφαίες λύσεις.

Το νέο έργο αφορά σε πολυτελές κτίριο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Για την κάλυψη των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων επιλέχθηκαν τα συστήματα της ΕΤΕΜ. Συγκεκριμένα τα συστήματα που επιλέχθηκαν είναι τα:

  • Ε45 – ανοιγόμενο σύστημα με βελτιστοποιημένο σχεδιασμό που συνδυάζει τη μέγιστη δομική ευστάθεια με την οικονομικότερη διατομή αλουμινίου,
  • Ε1000 – ανοιγόμενο σύστημα που πληροί τις μέγιστες αισθητικές απαιτήσεις,
  • Ε50 – το κορυφαίο συρόμενο σύστημα στην κατηγορία του και
  • το σύστημα υαλοπετάσματος Ε85.

Για μία ακόμη φορά τα συστήματα της ETEM δίνουν λύσεις σε διεθνές επίπεδο σε ένα έργο υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.