ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Αναβολή του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κατασκευαστών λόγω της πανδημίας

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) που λήφθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, ανακοίνωσε την αναβολή του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Κατασκευαστών, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2021 στην πόλη του Αγρινίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της δυσμενούς εξέλιξης της υγειονομικής κρίσης και προκειμένου να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία. Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ προγραμματίζεται πλέον να διεξαχθεί το 2022 στο Αγρίνιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.