ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMINCO: Στον αστερισμό της βιώσιμης ανάπτυξης!

Ακόμα ένα υπερσύγχρονο διεθνές έργο έρχεται να προστεθεί στο πλούσιο πορτφόλιο της ALUMINCO. Στη μακρινή Αυστραλία, μια εντυπωσιακή μοντέρνα κατοικία «ντύθηκε» με τα συστήματα αλουμινίου νέας γενιάς της ελληνικής εταιρείας, τα οποία επιλέχθηκαν όχι μόνο για την αισθητική τους αλλά και για τη λειτουργικότητα, την αντοχή και τη βιωσιμότητά τους. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απόλυτα βιώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον, απαντώντας στα κρίσιμα ζητήματα των κτιρίων νέας εποχής!

Η κατοικία που βρίσκεται στη Μελβούρνη, την 2η πιο βιώσιμη πόλη στον κόσμο, απαντά στα κρίσιμα ζητήματα της νέας γενιάς κτιρίων. Βασίστηκε σε λύσεις ALUMINCO για να είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και βιώσιμο έργο.

Η επιθυμία των ιδιοκτήτων για μια σύγχρονη κατοικία εκπληρώθηκε στο απόλυτο με τα νέας γενιάς συστήματα αλουμινίου ALUMINCO, τα οποία επιλέχθηκαν για το σύνολο των χαρακτηριστικών τους σε επίπεδο αισθητικής, λειτουργικότητας, αντοχής και βιωσιμότητας.

Τα συστήματα που χρησιμοποιήθηκαν στο έργο είναι:

SL2450

Ανασυρόμενο θερμομονωτικό σύστημα με λεπτές όψεις διατομών και εξαιρετικές επιδόσεις.

W4750

Ανοιγόμενο-Ανακλινόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα για υψηλές απαιτήσεις ενεργειακής απόδοσης

SH3400

Σύστημα σκίασης που προσφέρει τη βέλτιστη λύση για την ηλιοπροστασία και τον ελεγχόμενο φυσικό φωτισμό κτιρίων.

D75

Θερμομονωτικό Σύστημα Πορτών Εισόδου Υψηλής Απόδοσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.