ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Το SUPREME S700 κλέβει την παράσταση στην Villa Lucille της Κωνσταντινούπολης

Στα ανατολικά περίχωρα της Κωνσταντινούπολης, στην περιοχή Τούζλα, κυριολεκτικά μέσα σε μία διαμορφωμένη όαση πρασίνου συναντάει κανείς την Villa Lucille.

Εκ πρώτης όψεως, η μπροστινή πλευρά της οικίας που είναι προσβάσιμη από τον δρόμο, δεν προϊδεάζει σε τίποτα για την πολυτέλεια που συναντάται στο εσωτερικό της και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που επιμελώς έχει συνεισφέρει ως προς κάθε λεπτομέρεια του τελικού αποτελέσματος.

Η Villa Lucille είναι μία σύνθεση γεωμετρικών όγκων από σαφείς και λιτές κάθετες και οριζόντιες γραμμές σχεδίασης, σε διαφορετικά επίπεδα ως προς κάθε άξονα του τρισδιάστατου χώρου, που πλαισιώνεται από καταπράσινους κήπους και μία μεγάλη πισίνα στην πίσω μεριά, που ξεχωρίζει καθώς υψώνεται λίγους πόντους από το επίπεδο του εδάφους.

Ιδιαίτερα μεγάλα ανοίγματα, γωνιακές τυπολογίες και συστήματα αλουμινίου που υιοθετούν το minimal design επιτρέπουν την ανεμπόδιστη θέα προς κάθε κατεύθυνση, καθώς και την ομαλή ενοποίηση του εσωτερικού περιβάλλοντος με το εξωτερικό. Στην εντυπωσιακή οικία έχει επιλεχθεί το ανυψούμενο συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα SUPREME S700 της ALUMIL που υπηρέτησε εξαιρετικά το φιλόδοξο αρχιτεκτονικό όραμα.

Τα ψυχρά και σκληρά πολυτελή υλικά του εσωτερικού, όπως μάρμαρο, ξύλο, ατσάλι, δείχνουν πιο φιλικά και ζεστά προς τους ενοίκους χάρη στις γήινες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας.

Ο σχεδιασμός από την ομάδα του αρχιτεκτονικού γραφείου Team Project αποσκοπεί ώστε το φως να εισρέει στο εσωτερικό, φωτίζοντας κάθε σημαντική λεπτομέρεια, δίνοντας ζωντάνια και ένα μοναδικό αίσθημα ελευθερίας. Η πολυτέλεια στην πολύ-επίπεδη αυτή βίλλα, ολοκληρώνεται με τους χώρους της σάουνας και του κλειστού πλήρους εξοπλισμένου γυμναστηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.