ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Εξοικονομώ»: Τέλη Αυγούστου στον αέρα η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

«1,2 δισ. θα διατεθούν το επόμενο δίμηνο» στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονομώ», ανέφερε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ANT1, ανακοινώνοντας ότι στα τέλη του καλοκαιριού έρχεται δεύτερο πρόγραμμα.

Η διαφορά με το πρώτο θα είναι τα κριτήρια που τίθενται, μεταξύ των οποίων η παλαιότητα του κτιρίου, ο βαθμός αναβάθμισης και πόσα άτομα διαμένουν στο σπίτι.  «Θα υπάρχει προτεραιοποίηση και επιλαχόντες», συμπλήρωσε σχετικά.

Ως προς το χρόνο που αναμένεται να ξεκινήσει, ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι, τον Ιούνιο υπολογίζεται να προδημοσιευτούν τα κριτήρια και μέχρι τέλος Αυγούστου θέλουμε να είναι στον αέρα η πλατφόρμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.