ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Αναβαθμισμένος τεχνικός κατάλογος ES70

Τα τελευταία χρόνια, οι αρχιτεκτονικές απαιτήσεις για σχεδόν όλους τους τύπους συστημάτων έχουν επικεντρωθεί στο να υπάρχει περισσότερο φυσικό φως στο εσωτερικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας τόσο λειτουργικότητα όσο και βελτιωμένη θερμομόνωση και ηχομείωση. Αυτές οι τάσεις ώθησαν την ομάδα της ETEM να αναπτύξει το νέο σύστημα ES70.

Το ES70 είναι κατάλληλο για μεγάλα ανοίγματα ανταποκρινόμενο στις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις και τα αυστηρά πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας. Οι διατομές της σειράς έχουν σχεδιαστεί αφενός ώστε να παρέχουν ποιοτική και απρόσκοπτη λειτουργία των κουφωμάτων και αφετέρου, να ικανοποιούν τις υψηλές  προδιαγραφές σε ηχομείωση, υδατοστεγανότητα, αντοχή στην ανεμοπίεση και αεροδιαπερατότητα.

Ταυτόχρονα, οι δυνατότητες του επιτρέπουν την τοποθέτηση υαλοπινάκων με μέγιστο πάχος 52 χιλ. σε συνδυασμό με εξαιρετικές θερμομονωτικές και ηχομειωτικές επιδόσεις. Ο μηχανισμός ανύψωσης εγκαθίσταται στο κέντρο του φύλλου και δύναται να σηκώσει φορτία έως 440 κιλά.

Το ES70 μπορεί να προσφέρει λύσεις υψηλού επιπέδου για διάφορες εφαρμογές όπως  έργα – κτίρια γραφείων, οικιστικά έργα, ιδιωτικές κατοικίες και ξενοδοχεία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.