ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Μεταφέρεται στις νέες εγκαταστάσεις της στην Αττική!

Έναρξη λειτουργίας της Εμπορικής διάθεσης των προϊόντων της ELVIAL έχει γίνει στις Νέες Εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική. Συγκεκριμένα, το νέο ιδιόκτητο κτίριο βρίσκεται επί της οδού Θρασυβούλου στο σημείο της εξόδου 4 της Αττικής οδού.

Σκοπός της πολύ μεγάλης επένδυσης είναι η σφαιρική εξυπηρέτηση της πελατειακής βάσης στην Κεντρική, Νότια και Νησιωτική Ελλάδα, η οποία βασίζεται στη ρομποτική αποθήκη 3.000 θέσεων, δυναμικότητας πάνω από 1.000 τόνους προφίλ αλουμινίου, για την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των παραγγελιών των συνεργατών.

Λόγω της μεταφοράς στις νέες εγκαταστάσεις, από χθες Δευτέρα 26 Απριλίου έως και την Τρίτη 04 Μαΐου, η εταιρεία δεν θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει. Στη διάθεση των συνεργατών όμως θα βρίσκονται όλοι οι τεχνικοί σύμβουλοι της ELVIAL, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε έκτακτο θέμα.

Με την επανέναρξη, η ELVIAL περιμένει με ιδιαίτερη χαρά να υποδεχθεί τους συνεργάτες της, σε ένα κτίριο το οποίο ανταποκρίνεται και να αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Λόγω της μεταφοράς στις νέες εγκαταστάσεις, από χθες Δευτέρα 26 Απριλίου έως και την Τρίτη 04 Μαΐου, η εταιρεία δεν θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει. Κανονικά στη διάθεση των συνεργατών θα είναι οι τεχνικοί σύμβουλοι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.