ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Πολλαπλές βραβεύσεις για την εταιρεία στα Building Materials Awards

Σε έναν πολύ σημαντικό διαγωνισμό, που για πρώτη φορά έγινε στην Ελλάδα, η ELVIAL πέτυχε τις υψηλότερες διακρίσεις και βραβεύθηκε με δυο χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο σε ισάριθμες συμμετοχές της. Συνολικά στις κατηγορίες του διαγωνισμού συμμετείχαν 100 περίπου εταιρείες με υποψηφιότητες που χαρακτήριζαν η ποιότητα και καινοτομία.

Τα Building Materials Awards ήταν υπό την αιγίδα του ΤΕΕ, του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του Συνδέσμου Ελληνικών Χημικών.

Τείχος θερμομόνωσης ELVIAL I2 Technology

Η σωστή θερμομόνωση ενός χώρου, το οικονομικό κόστος και το περιβαλλοντολογικό όφελος ήταν το κίνητρο να δημιουργηθεί στην ELVIAL μια καινοτόμος διαδικασία που ανέτρεψε και πάλι τα δεδομένα στη θερμομόνωση αυτή τη φορά.

Με την καινοτόμο τεχνολογία ELVIAL I2, βελτιστοποιούνται οι ισοθερμικές καμπύλες στην τομή του κουφώματος και εξουδετερώνεται η μετάδοση θερμότητας. Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε έξτρα θερμομονωτική ζώνη στον μεσαίο θάλαμο των προφίλ, ο οποίος πληρώνεται ολοσχερώς από ειδικό μονωτικό υλικό με πιστοποιημένο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ=0,023w/mK, με ιδανική πυκνότητα και ελεγχόμενη διόγκωση.

Η διεθνής αυτή καινοτομία βελτιώνει την επίδοση του συστήματος κατά 38%!! Το τείχος θερμομόνωσης  ELVIAL I2 Technology έχει βιομηχανική εγγύηση αφού η εφαρμογή του γίνεται αποκλειστικά στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της ELVIAL.

Συστήματα ICONIC «Όπου που δεν χωρούν συμβιβασμοί»

Τα συστήματα ICONIC αποτελούν ήδη ένα σπουδαίο επίτευγμα για την ανανέωση , την ποιοτική και αισθητική εξέλιξη, των κατασκευών στα κτίρια. Για την υλοποίηση απαιτητικών έργων η αρχιτεκτονική σκέψη απαιτεί απόλυτη ελευθερία.

Με τα συστήματα ICONIC, η δημιουργικότητα εκφράζεται ελεύθερα και εφαρμογή αγγίζει την τελειότητα! Σε νέα πεδία, με νέες δυνατότητες, τα ICONIC, επιτρέπουν να διαμορφωθούν λιτά, minimal και μοναδικά αρχιτεκτονήματα, ενώ το design και η εξαιρετική λειτουργικότητα συνδυάζονται με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες ELVIAL, σε επίπεδο απόδοσης και ασφάλειας.

Οι ειδικοί τα αναγνωρίζουν από τις αρετές τους και οι μη ειδικοί απολαμβάνουν τα πολλά τους οφέλη.

MIINIMAL Look  Inside out

Τα συστήματα ΜINIMAL Look αντιλαμβάνονται τα κουφώματα περισσότερο ως έργα τέχνης, παρά ως δομικά στοιχεία, προσφέροντας απόλυτη ελευθερία σχεδιασμού έργων, με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία. Στο MINIMAL LOOK κάθε λεπτομέρεια έχει αξία. Είναι κάτι παραπάνω από ένα αρμονικά συνδυασμένο σύνολο τεχνικών χαρακτηριστικών.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια, με ελάχιστη όψη περιμετρικού πλαισίου και τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το ειδικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων, το MINIMAL LOOK ήρθε για να αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στα συρόμενα συστήματα.

Δ/νουσα Σύμβουλος της ELVIAL, Ασημίνα Τζικα

Η Δ/νουσα Σύμβουλος της ELVIAL, Ασημίνα Τζικα έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με τις βραβεύσεις της εταιρείας στα Building Materials Awards.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αναγνώριση και επιβράβευση του οράματός μας για καινοτομία και παροχή προϊόντων αλουμινίου υψηλής ποιότητας και design.

Δέσμευσή μας είναι μέσα σε μία εποχή που μας φέρνει συνεχώς νέα δεδομένα, να αναβαθμίσουμε τις εμπειρίες που προσφέρουμε σε όσους καθημερινά χρησιμοποιούν τα προϊόντας μας.

Είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που η καινοτομία ELVIAL I2 Technology απέσπασε το βραβείο GOLD στη κατηγορία Δομικά Υλικά και Στοιχεία Θερμομόνωσης, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι η ELVIAL θεμελιώνει τις βάσεις για μία βιώσιμη ανάπτυξη, προσφέροντας ταυτόχρονα ένα τείχος θερμομόνωσης και εξασφαλίζοντας εξαιρετικά επίπεδα ενεργειακής επίδοσης σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων της.

Ιδιαίτερα μας τιμούν και  τα βραβεία GOLD και SILVER για τα προϊόντα ICONIC W77 AI2 και MINIMAL Look. Η επιβράβευση μάς δίνει δύναμη να συνεχίσουμε και στο μέλλον να παράγουμε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας και υψηλού design. Μας δίνετε τη δύναμη ώστε σταθερά να συνεχίσουμε την επιχειρηματικότητά μας. Να συνεχίσουμε την επιχειρηματικότητα που καινοτομεί, είναι εξωστρεφής και επενδύει στην ελληνική οικονομία.

Σας ευχαριστούμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.