ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Τα SKYLINE υπογράφουν τη μονογραφία του αρχιτεκτονικού γραφείου Urban Soul Project

Κορυφαία έργα, σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική στην Ελλάδα, παρουσιάζονται στη μοναδική έκδοση με σκληρό υφασμάτινο εξώφυλλο του αρχιτεκτονικού γραφείου Urban Soul Project.

Η αρχιτεκτονική αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς τομείς που επηρεάζουν την ανθρώπινη κοινωνία και τον τρόπο ζωής μας. Πέρα από την αισθητική της, η αρχιτεκτονική έχει ευρύτερες επιδράσεις και οφέλη που αγγίζουν κάθε πτυχή της ζωής μας.

Ένα από τα βασικά οφέλη της αρχιτεκτονικής είναι η δημιουργία λειτουργικών και βιώσιμων χώρων. Οι καλά σχεδιασμένοι χώροι μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων, παρέχοντας αποτελεσματικές λύσεις για τις ανάγκες τους. Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία άνετων κατοικιών, λειτουργικών χώρων εργασίας και δημόσιων περιβαλλόντων που ενθαρρύνουν την κοινωνική αλληλεπίδραση και την ψυχολογική ευημερία.

Τα προηγμένα συστήματα αλουμινίου minimal διατομών SKYLINE από την ALUMINCO αποτελούν μία πρόταση που μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε με ελευθερία, προσφέροντας λύσεις εμπνευσμένες από την καθαρότητα, τον δυναμισμό και την απλότητα της γραμμής του ορίζοντα.

Με αναβαθμισμένη ποιότητα, επιδόσεις αιχμής και πρωτοποριακό εξοπλισμό, τα συστήματα SKYLINE επαναπροσδιορίζουν τα όρια της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και έρχονται να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πλέον κορυφαίων έργων της premium κατηγορίας.

Μεταξύ αυτών των κορυφαίων έργων, σημεία αναφοράς για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική στην Ελλάδα, παρουσιάζονται στη μοναδική έκδοση, που πρόσφατα κυκλοφόρησε, του αρχιτεκτονικού γραφείου Urban Soul Project. Κάθε ένα από τα έργα κρύβει εκατοντάδες ώρες συζητήσεων, σημειώσεων, αλλαγών, έρευνας, δοκιμών, σκίτσων και σχεδίων, ώρες έντασης και ενθουσιασμού, ώρες στο δρόμο επισκεπτόμενοι εργοτάξια, μουσικές λίστες και εν κινήσει φαγητό.

Όλα αυτά είναι -για το αρχιτεκτονικό γραφείο- η αληθινή ψυχή του έργου. Τα έργα των αρχιτεκτόνων και η ψυχή τους, το γραφείο και οι άνθρωποί του, σε μια παράλληλη ή συμπληρωματική σχέση.

Η έκδοση αποτελείται από δύο μέρη, δεμένα σε σκληρό υφασμάτινο εξώφυλλο. Το πάνω μέρος λειτουργεί σαν ένα άλμπουμ που παρουσιάζει τις ειδικές δυνάμεις της ομάδας. Στο κάτω μέρος παρουσιάζονται τα σημαντικότερα έργα της εταιρείας, φωτογραφημένα από σπουδαίους φωτογράφους, μετατρέποντας την έκδοση σε ένα καλά επιμελημένο επιτραπέζιο βιβλίο.

Την έκδοση αυτού του βιβλίου ανέλαβε οι Αρχιτεκτονικές Εκδόσεις Άρης Μαρινάκης, σε επιμέλεια των @design_ambassador & @archisearch.

Φωτογραφίες: @giorgos.vitsaropoulos

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.