ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΣυνεντευξεις

Würth Hellas: 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά!

Έχοντας διανύσει μία επιτυχημένη πορεία 40 ετών, η Würth Hellas S.A. αποτελεί σήμε­ρα τη μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της τεχνικής συναρμολόγησης στην Ελλάδα. Ο Δ/νων Σύμβουλος, Δημήτρης Ασήμωσης σε μία άκρως εν­διαφέρουσα συνέντευξη, μιλάει για την πλούσια ιστο­ρία και τις αξίες της εταιρείας, προτείνει λύσεις στους επαγγελματίες και αποκαλύπτει τα σχέδια για το μέλλον.

  • Κλείνουμε 40 χρόνια από το 1981 που ιδρύθηκε η Würth Hellas S.A.. Tι έχετε να μας εξιστορήσετε για αυτό το αξιομνημόνευτο ταξίδι της εταιρείας που την οδήγησε στην κορυφή;

Για εμάς στην Würth Hellas S.A. είναι ένα έτος εορταστι­κό, γεμάτο επικοινωνία, ειδικές προσφορές για τους πελάτες μας, γιορτάζοντας μαζί τους την παρουσία μας όλα αυτά τα χρόνια στην ελληνική αγορά. Οι προκλή­σεις και οι δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια ήταν αρκε­τές, αλλά όχι τόσο δυνατές ώστε να μας αποθαρρύ­νουν.

Με συνέπεια, επαγγελματισμό και εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους μας, καταφέραμε να ξεπεράσου­με τα όποια εμπόδια και να είμαστε εδώ. Νιώθουμε πραγματικά ευγνωμοσύνη προς όλους τους πελάτες μας που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και μας στηρίζουν και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και δυναμισμό ώστε να είμαστε πάντοτε η Νο1 επιλογή τους.

  • Τόσο σε επίπεδο Ομίλου όσο και σε επίπεδο Ελλάδας, η Würth δίνει μεγάλη σημασία στις αξί­ες της και το brand της, μιλήστε λίγο αναλυτικό­τερα για αυτό.

Το όνομα Würth είναι συνυφασμένο με την υψηλή ποιότητα προϊόντων και την άριστη εξυπηρέτηση. Η μα­κροχρόνια επιτυχία του Ομίλου Würth, αλλά και της Würth Hellas, έχει ως κινητήριες δυνάμεις το ανθρώπι­νο δυναμικό του και μία πολύ ιδιαίτερη εταιρική φιλο­σοφία.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση που δε θέ­λουμε απλώς να ικανοποιήσουμε, αλλά να ενθουσιά­σουμε τους πελάτες μας με αισιοδοξία, δυναμισμό, πά­θος, σεβασμό και υπευθυνότητα. Αυτές δεν είναι απλά κοινές λέξεις αλλά οι καθημερινές αξίες μας. Η υπο­στήριξη και η επιδίωξη υψηλών αποδόσεων ανήκει στα­θερά στην εταιρική μας κουλτούρα. Το κοινό μας όρα­μα, μας κινητοποιεί να προχωρήσουμε περαιτέρω, εξα­σφαλίζοντας τη διαρκή ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

  • Ποιες λύσεις από τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της Würth προτείνετε στους κατασκευαστές κουφω­μάτων;

Η γκάμα της Würth διαθέτει πάνω από 1000 προϊ­όντα, τα οποία αφορούν μόνο στον τομέα κατασκευής κουφωμάτων. Συγκεκριμένα, αφορούν στις κατηγορίες κατασκευής, εγκατάστασης – στήριξης και στεγανοποί­ησης κουφωμάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα προϊ­όντος στερέωσης αποτελεί η βίδα ΑΜΟ ΙΙΙ, η οποία ξε­χωρίζει με την πατενταρισμένη κεφαλή οδήγησης ΑW, την ειδική φρέζα με κοπτικά στοιχεία και τις πλήρεις πι­στοποιήσεις πυροπροστασίας, αντιπλημμυρικής προστα­σίας και καταλληλόλητας χρήσης σε κουφώματα από το γερμανικό ινστιτούτο ift Rosenheim, καθιστώντας την ως την πλέον εξειδικευμένη λύση στη στερέωση σύμφω­να με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Η γκάμα της Würth διαθέτει πάνω από 1000 προϊόντα, τα οποία αφορούν μόνο στον τομέα κατασκευής κουφωμάτων…

Παρόμοιες λύ­σεις προτείνουμε και στην κατηγορία στεγανοποίησης, όπου προσφέρουμε μια εξαιρετική γκάμα εξειδικευμέ­νων και πλήρως πιστοποιημένων υλικών, όπως το ακρυ­λικό στεγανοποιητικό ειδικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Τέλος, με τη νέα γκάμα εργαλείων μπαταρίας M-CUBE® παρέχουμε στον επαγγελματία τα αναγκαία εφόδια για γρήγορη, ξεκούραστη και αξιόπιστη εργασία.

  • Σε τι εστιάζει η στρατηγική της Würth τη δεδομέ­νη στιγμή; Σε ποιον τομέα δίνετε περισσότερη έμ­φαση (προϊοντική ποικιλία, δίκτυο καταστημάτων, εξυπηρέτηση πελατών κ.ο.κ); Επιπρόσθετα, μετά το εντυπωσιακό ορόσημο των 40 ετών και όντας ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της, τι να περιμένου­με από τη Würth από εδώ και στο εξής;

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε πότε θα ξεπερα­στεί το φαινόμενο της πανδημίας και θα επανέλθει η οικονομία μας, παρόλα αυτά δεν χάνουμε την ελπίδα μας και τη θετική μας αντιμετώπιση στις προκλήσεις. Προσαρμοζόμαστε γρήγορα στα νέα δεδομένα και εστι­άζουμε στην ασφάλεια των ανθρώπων μας που είναι και η πηγή της δύναμής μας. Παίρνουμε όλα τα απαραίτη­τα μέτρα για την προστασία μας, προσφέροντας στην αγορά καινοτόμα προϊόντα και επαγγελματικές λύσεις.

Εν μέσω πανδημίας, έμφαση έχει δοθεί στις κατηγορί­ες μέσων ατομικής προστασίας και επαγγελματικής έν­δυσης και υπόδησης, αλλά σε γενικές γραμμές η λογι­κή μας εστιάζει στην επέκταση της προϊοντικής μας γκά­μας πάνω στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών μας. Επιπλέον, με τα όπλα της τεχνολογίας εκπαιδεύ­ουμε συνεχώς τους ανθρώπους μας ώστε να είναι άρτια καταρτισμένοι και να έχουν αμεσότητα με τους πελάτες μας. Η εταιρεία μας εργάζεται εντατικά σε ένα σχέδιο ανάπτυξης που περιλαμβάνει τους ακόλουθους τομείς:

  • Ανάπτυξη της γκάμας προϊόντων σύμφωνα με τις ανά­γκες των εστιασμένων τμημάτων της αγοράς.
  • Επέκταση του δικτύου των ιδιολειτουργούμενων κα­ταστημάτων μας.
  • Ανάπτυξη της πολυκαναλικής προσέγγισης μέσω του νέου e-shop.
  • Προετοιμασία της νέας εποχής της εφαρμογής λογι­σμικού παραγγελιοληψίας και συμβουλευτικής πώ­λησης SFA Tool.
  • Επέκταση του Logistics Center της εταιρείας μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.