ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ETEM: Νέο κτίριο για την παγκόσμια κοινότητα του σχολείου St. Catherine’s

Τα συστήματα της καταξιωμένης εταιρείας συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό στην εντυπωσιακή αισθητική του νέου κτιρίου του σχολείου.

Το σχολείο του St.Catherine’s προσφέρει ένα περιβάλλον στο οποίο στόχος δεν είναι μόνο η καλλιέργεια του μυαλού αλλά και το πως τα παιδιά θα καταφέρουν να αποκτήσουν συνείδηση και να γίνουν οι ηγέτες του μέλλοντος. Το νέο κτίριο, παρέχει υπερσύγχρονους χώρους μάθησης και προσφέρει ένα περιβάλλον κατάλληλο για έμπνευση και εξέλιξη.

Η ΕΤΕΜ συμμετέχει ενεργά με τα συστήματα της:

  • Το Ε68, χρησιμοποιήθηκε στα σταθερά υαλοστάσια, σε παράθυρα και φεγγίτες.
  • Το Ε24, σύστημα συν επίπεδης πόρτας, προσφέρει αξιοπιστία και ασφάλεια καθώς αποτελεί μια λύση βαρέως τύπου για κύριες εισόδους.
  • Το Ε85, χρησιμοποιήθηκε σε διαφώτιστα στέγαστρα και υαλοπετάσματα. Σύστημα υαλοπετασμάτων με κολώνες και τραβέρσες, ικανό για όλες τις κτιριακές εφαρμογές καθώς διαθέτει μεγάλη γκάμα προφίλ.

Ο σχεδιασμός του κτιρίου είναι φιλόξενος, στιβαρός και πρακτικός, ένας χώρος που βοηθά τους μαθητές να προχωρήσουν μπροστά, με απίστευτες εγκαταστάσεις που ταιριάζουν με το καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών που προσφέρει.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.