ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

T-METAL: Ο ειδικός στο σκραπ μετάλλων!

Μεγάλη εμπειρία και εύρος υπηρεσιών στον τομέα της ανακύκλωσης και του σκραπ μετάλλων διαθέτει η εταιρεία T-METAL.

Η εταιρία T-METAL ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1992 και δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακύκλωσης παλαιών σιδήρων και σκραπ μετάλλων. Η εταιρεία εδρεύει στη Λούτσα Παππά Κορινθίας.

Στις δραστηριότητές της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αποξήλωση εργοστασίων, κοπές μηχανημάτων βαρέων τύπου και ελαφρού τύπου, αποξηλώσεις μεταλλικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων, καθώς και εκποιήσεις βιομηχανικών προϊόντων δημοσίων ή άλλων οργανισμών.

Επίσης αναλαμβάνει παραλαβές μεταλλικών υπολειμμάτων παραγωγικής διαδικασίας βιομηχανιών, παραλαβές μεταλλικών οικιακών απορριμμάτων Δήμων, καθώς και τοποθέτηση κάδων περισυλλογής μεταλλικών αντικειμένων σε συνεργεία, βιομηχανίες και δήμους.

Τις υπηρεσίες της T-METAL ολοκληρώνουν η ανακύκλωση μεταλλικών απορριμμάτων και η διάλυση παλαιών εργοστασίων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.