ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Οι νικητές της μεγάλης κλήρωσης του προγράμματος ALUMILIA

Δύο υπερτυχεροί, ένας έμπορος και ένας κατασκευαστής, κέρδισαν από μία Mercedes A-Class A160 μέσω του προγράμματος επιβράβευσης της εταιρείας!

Η κλήρωση του πρώτου κύκλου του προγράμματος επιβράβευσης ALUMILIA της ALUMIL ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η μεγάλη κλήρωση πραγματοποιήθηκε ζωντανά μέσω Zoom και ανέδειξε συνολικά επτά (7) νικητές!

Ένας τυχερός έμπορος κέρδισε ένα αυτοκίνητο Mercedes A-Class Hatchback A160. Επιπλέον, αναδείχθηκαν ως νικητές της κλήρωσης συνολικά έξι τυχεροί κατασκευαστές, από τους οποίους ένας κέρδισε ένα αυτοκίνητο Mercedes A-Class Hatchback A160 και πέντε κέρδισαν μία δωροεπιταγή αξίας 2.000 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα τεχνολογίας «ΠΛΑΙΣΙΟ»!

Σημειώνεται ότι όσοι έμποροι συγκέντρωσαν τουλάχιστον 50.000 πόντους ALUMILIA και όσοι κατασκευαστές συγκέντρωσαν τουλάχιστον 15.000 πόντους ALUMILIA, είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση με ίσες πιθανότητες, ανεξάρτητα από τον αριθμό των πόντων τους.

Οι νικητές του προγράμματος επιβράβευσης ALUMILIA

Έμποροι

  • Πέτρος Ηλιόπουλος, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 Κατασκευαστές

Νικητής που κέρδισε το αυτοκίνητο

  • Βασίλης Νικολέτας, ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Σ.

Νικητές που κέρδισαν δωροεπιταγή 2.000 ευρώ από το «ΠΛΑΙΣΙΟ»

  • Δημήτριος Παναγιωτίδης, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  • Τιμόθεος Χατζηπαυλής, CONSTRUCTION UNION PROFILE PLUS
  • Ελευθερίου Παπαδάτου, ΑΦΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Ο.Ε.
  • Γεώργιος Κωστακόπουλος, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
  • Ηλίας Παντελής, ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Μείνετε συντονισμένοι για τον 2ο κύκλο του προγράμματος ALUMILIA που θα αρχίσει με ανανεωμένα δώρα στις 14/6/2021!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.