ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

THEMELIO Software: Πρόγραμμα ή ολοκληρωμένες λύσεις;

Φροντίζει από τώρα για τις μελλοντικές ανάγκες του επαγγελματία κατασκευαστή κουφωμάτων, προσφέροντάς του την πρωτοποριακή λύση SWAP!

Θα μπορούσε κάποιος να ρωτήσει «Τι να το κάνω το πρόγραμμα;». Κάτι τέτοιο όμως θα μας γύρναγε 32 χρόνια πίσω όταν η THEMELIO Software, για πρώτη φορά, διέθεσε το πρώτο πρόγραμμα παραγωγής και διαχείρισης κουφωμάτων. Τότε, οι ανάγκες ήταν άλλες και πιθανόν ο επαγγελματίας να μην τις είχε ακόμη ανιχνεύσει για να αναζητήσει να τις καλύψει. Μια ευπαρουσίαστη προσφορά για τον πελάτη του και η έκδοση υλικών για παραγγελία ίσως να τον έκανε ξεχωριστό από τον ανταγωνισμό και φαινομενικά ήταν υπέρ αρκετό για να διαφοροποιηθεί.

Σήμερα, η THEMELIO Software δεν επιδιώκει να αποδείξει γιατί κάθε επαγγελματίας πρέπει να έχει οργανώσει με software την καθημερινότητά του. Αυτό στο οποίο εστιάζει είναι γιατί πρέπει να έχει αρχικά το PROFIL GOLD. Το PROFIL GOLD είναι ένα πρόγραμμα που εξελίχθηκε στη σημερινή του μορφή, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας και κυρίως μέσα από τους ίδιους του τους χρήστες.

Η φιλοσοφία της εταιρείας ήταν πάντα η ίδια. Να μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε επαγγελματία κατασκευαστή που καθημερινά εκτελεί ποικίλα καθήκοντα (πωλητή, τεχνίτη, λογιστή κ.τ.λ.), συνήθως δεν έχει υπαλλήλους να καλύπτουν όλες τις θέσεις της επιχείρησής του και τις περισσότερες φορές έχει περιορισμένες γνώσεις χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Απαράμιλλη ευκολία χρήσης

Ο τρόπος που λειτουργεί το πρόγραμμα είναι απλός. Ο χρήστης δεν έχει παρά να εφαρμόσει όλα όσα θα έκανε με το χαρτί και το μολύβι, ακολουθώντας απλά τα βήματα που του προτείνει το πρόγραμμα, για όλα τα στάδια της παραγωγικής του διαδικασίας:

  • Έκδοση προσφοράς και Κοστολόγηση
  • Υπολογισμός & παραγγελία υλικών (προφίλ, εξαρτήματα, υαλοπίνακες, περιμετρικό μηχανισμό κ.ά.)
  • Σχεδιαστικό Σύνθετων Κατασκευών
  • Βελτιστοποίηση Κοπών (υπολογισμός του καλύτερου δυνατού τρόπου κοπής ώστε να ελαχιστοποιηθεί η φύρα)
  • Παρακολούθηση Αποθήκης για προφίλ & εξαρτήματα
  • Υπολογισμός Uw για κάθε κούφωμα ξεχωριστά
  • Έκδοση δήλωσης επιδόσεων, σήμανσης CE
  • Έκδοση εντύπων FPS και ηλεκτρονική τήρηση εντύπων ΠΟΒΑΣ FPC
  • Κάλυψη αναγκών για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»

Υπάρχουν φυσικά πολλές επιπλέον δυνατότητες του προγράμματος, όπως:

  • Αυτόματη κοστολόγηση προσφορών για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ»
  • Έκδοση δήλωσης επιδόσεων και σήμανσης CE για παντζούρια
  • Σύνδεση με πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης
  • Σύνδεση με μηχανήματα κοπής
  • Δυνατότητα δικτυακής σύνδεσης για 2 και περισσότερους χρήστες
  • Αυτόματη λήψη και κοστολόγηση προσφορών από συμπλήρωση online φόρμας

Ολοκληρωμένες λύσεις οργάνωσης

Η THEMELIO Software όμως, δεν είναι μόνο μία εταιρεία που φτιάχνει software. Παρέχει Ολοκληρωμένες Λύσεις Οργάνωσης, Εκπαίδευσης και Διαφημιστικής Προβολής σε επαγγελματίες κατασκευαστές κουφωμάτων. Τα βασικά συστατικά δηλαδή μιας επιτυχημένης επιχείρησης.

Οι ανάγκες σήμερα και οι απαιτήσεις, είναι τόσες που όσο και αν κάποιος αυτοματοποιήσει τις καθημερινές του διαδικασίες, πάντα θα χρειάζεται να ενημερωθεί, να εκπαιδευτεί και να νιώσει ασφαλής πως ό,τι και αν χρειαστεί θα υπάρξουν άνθρωποι να τον υποστηρίξουν.

Η THEMELIO Software παρέχει στους συνεργάτες της όλα όσα χρειάζονται. Αναβαθμίσεις του βασικού εργαλείου δουλειάς τους, του PROFIL GOLD, ενημερωτικά και εκπαιδευτικά webinars με ποικίλες θεματολογίες, όπως:

  • τη χρήση του προγράμματος και της κάθε αναβαθμισμένης του έκδοσης
  • CE – FPC
  • Εξοικονομώ – Αυτονομώ
  • Ηλεκτρονική τιμολόγηση
  • Διαφημιστική προβολή της επαγγελματικής τους ιστοσελίδας
  • Σωστή χρήση Social Media
  • Διαφημιστική προβολή στο internet και πολλά πολλά ακόμα…

Πάντα μπροστά από τις εξελίξεις

Όλα τα προηγούμενα όμως από μόνα τους δεν είναι τίποτα. Γι’ αυτό ακριβώς η THEMELIO Software από την ημέρα της ίδρυσής της έως σήμερα επενδύει σε κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους συνεργάτες της. Αυτό είναι και το στοιχείο που την έχει κατατάξει στην πρώτη θέση στην ελληνική αγορά.

Θα μπορούσε τώρα κάποιος να ρωτήσει «Ποιες θα είναι οι ανάγκες του κατασκευαστή κουφωμάτων στο μέλλον;»  Στο μέλλον η μεγαλύτερη έλλειψη που θα έχει ο κατασκευαστής κουφωμάτων θα είναι ο χρόνος!

Οι υποχρεώσεις του αυξάνονται διαρκώς. Το προϊόν που παράγει ανέκαθεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα κτίρια και με τους ρυθμούς που εξελίσσεται, δημιουργεί ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων πράγμα που συνεπάγεται ότι θα χρειάζεται και εξειδικευμένα εργαλεία για να τον βοηθούν στην καλύτερη επικοινωνία με τον καταναλωτή.

Οφείλει να προσαρμοστεί στον τρόπο που λειτουργεί πλέον ο καταναλωτής. Ο οποίος χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, αποκτά όλο και περισσότερες γνώσεις σχετικά με τα κουφώματα και όπως είναι φυσικό έχει και περισσότερες απαιτήσεις.

Ο επαγγελματίας κατασκευαστής πρέπει να έχει μια σημαντική παρουσία στο διαδίκτυο για να μπορεί να επικοινωνεί τόσο με τους ήδη υπάρχοντες αλλά και με τους εν δυνάμει πελάτες του. Τα εργαλεία που χρειάζεται πρέπει να είναι τέτοια που να του επιτρέπουν να κάνει συγχρόνως πολλές εργασίες χωρίς απαραίτητα να βρίσκεται στο γραφείο του. Να μπορεί δηλαδή να διαχειρίζεται τα πάντα, όπου κι αν βρίσκεται και κάθε στιγμή.

Αυτός θα είναι ο τρόπος που θα λειτουργεί η αγορά. Αυτός ο τρόπος θα ονομάζεται SWAP και η THEMELIO Software το έχει ήδη έτοιμο!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.