ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ: Με γνώμονα τον άνθρωπο

Η εταιρεία στο πλαίσιο των ετήσιων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά, Ημέρα Αιμοδοσίας.

Με γνώμονα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς και ευθύνης απέναντι στους συνανθρώπους της, η εταιρεία ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ σε συνεργασία με τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά, Ημέρα Αιμοδοσίας.

Η ετήσια αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ στο Περιστέρι, με ασφαλή τρόπο, καθώς τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της COVID-19.

Στην αιμοδοσία συμμετείχαν όλοι εργαζόμενοί της εταιρείας και είχαν την ευκαιρία να κάνουν για άλλη μία χρονιά, μία πράξη αγάπης και κοινωνικής προσφοράς, δίνοντας αίμα.

Η αιμοδοσία αποτελεί μία από τις ετήσιες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΔΟΥΚΑΣ ΑΒΕΕ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.