ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Σημαντική χορηγία στην ακριτική Αλεξανδρούπολη

Η EUROPA για ακόμη μια φορά στήριξε έμπρακτα τους ακρίτες της Ελλάδας που δίνουν τον δικό τους αγώνα.

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. με μεγάλη χαρά αντικατέστησε τα κουφώματα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης. Χορήγησε δωρεάν το σύνολο των υλικών σε προφίλ και εξαρτήματα για την κατασκευή των κουφωμάτων, ενώ παράλληλα κάλυψε και τα κόστη που αφορούσαν σε υαλοπίνακες και κατασκευή, σε συνεργασία με τον κατασκευαστή EUROPA, κ. Κιντς Ερκάν.

Η EUROPA για ακόμη μια φορά στηρίζει έμπρακτα τους ακρίτες της Ελλάδας που δίνουν τον δικό τους αγώνα μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Η στήριξη αυτή αποκτά μεγαλύτερο νόημα όταν συνδέεται με τον ευαίσθητο τομέα της παιδείας. Η EUROPA θεωρεί χρέος της τη συνεισφορά της σε κάθε ενέργεια που στοχεύει στην εξασφάλιση των επόμενων γενεών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.