ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» φιλοξενείται στο εξώφυλλο των Ελληνικών Κατασκευών

Το φιλόδοξο έργο φιλοξενείται στο εξώφυλλο των Ελληνικών Κατασκευών με μια αυθεντική συνέντευξη των αρχιτεκτόνων Λουκά και Θεοφάνη Μπομπότη και ένα εξαιρετικό advertorial της ALUMINCO.

Ξεχώρισε με την παρουσία της η ALUMINCO στο τεύχος 258 του ek magazine με το advertorial για το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης.

Στο advertorial μπορείτε να διαβάσετε για το tailor made σύστημα πρόσοψης ALUMINCO SKG120, το οποίο «απογείωσε» τον νέο τερματικό σταθμό του αεροδρομίου, ανταποκρινόμενο πλήρως στη σχεδιαστική καινοτομία των αρχιτεκτόνων Λουκά και Θεοφάνη Μπομπότη, με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις ηχομείωσης και ανεμοπερατότητας.

Η ALUMINCO, με αυτή τη συμμετοχή, υποστήριξε την ιδιαίτερη έκδοση αναδεικνύοντας την καινοτομία και το design με συστήματα τα οποία αφορούν σε σύνθετα έργα ακραίων απαιτήσεων.

Στο τεύχος μπορείτε ακόμη να διαβάσετε την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη των Λουκά και Θεοφάνη Μπομπότη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.