ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

EXALCO: Συστήματα πέντε αστέρων!

Μπαίνοντας στην καρδιά του καλοκαιριού παρουσιάζουμε ένα απόλυτα καλοκαιρινό project πέντε αστέρων στην ανακατασκευή του οποίου συμμετείχε με κορυφαία προϊόντα της η EXALCO.

Σε όλα τα δωμάτια-σουίτες του εντυπωσιακού MarBella Elix Hotel εφαρμόστηκε το συρόμενο-ανασηκώμενο σύστημα ALBIO 235 με θερμοδιακoπή της EXALCO, ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με χαμηλό οδηγό ύψους μόλις 17 χιλ. και ορατή επιφάνεια προφίλ 42 χιλ., καλύπτοντας την αρχιτεκτονική ανάγκη για πανοραμική θέα και minimal σχεδιασμό.

Επιπρόσθετα επιτεύχθηκε βέλτιστη ενσωμάτωση των χώρων φιλοξενίας στο ιδιαίτερα επικλινές φυσικό περιβάλλον του ξενοδοχείου αλλά και κορυφαία επίδοση σε θερμομόνωση, υδατοστεγανότητα και ανεμοπίεση, απαραίτητη λόγω της ιδιαίτερης γεωγραφικής του θέσης.

Επίσης εφαρμόστηκε το νέο ανοιγόμενο με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων ALBIO 129C Advanced, το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3 χιλ. προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερµοπερατότητας µε Uf = 1,48W/m2K. Ο σχεδιασμός του µε λιτές ίσες γραμμές προσφέρει μινιμαλιστική όψη και υψηλή αισθητική.

Στις πόρτες εισόδου χρησιμοποιήθηκε το σύστημα HOTELIA DOOR, ένα σύστημα κύριας εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών και για εφαρμογές όπου απαιτείται καθημερινή και συχνή χρήση, όπως σε ξενοδοχεία. Με συνολικό πλάτος πάνελ 60 χιλ. παρέχει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση και προσφέρει τη δυνατότητα ειδικού σχεδίου σε επιφάνειες λαμαρίνας, αλουμινίου και γυαλιού. Δέχεται χειροκίνητες, ηλεκτρικές κλειδαριές και ειδικά για τα ξενοδοχεία μπορεί να φέρει όλους τους τύπους ηλεκτρονικής κλειδαριάς με κάρτα.

Η ανακατασκευή του MarBella Elix Hotel ολοκληρώθηκε το 2020 και η λειτουργία του ξεκίνησε τον φετινό Απρίλιο για να προσφέρει απλόχερα ονειρικές διακοπές με θέα το γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας, σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Έργο: MarBella Elix Hotel, Μέλος του Ομίλου ΜarBella Collection
Τοποθεσία: Πάργα, Παραλία Καραβοστάσι

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.