ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA THE LAB: Το μέλλον αφορά όλους τους κατασκευαστές του κλάδου!

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης κατασκευαστών EUROPA THE LAB για όλους τους έμπειρους κατασκευαστές.

Οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα τεχνικής κατάρτισης κατασκευαστών αλουμινίου, EUROPA THE LAB, έχουν ξεκινήσει! Δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής έχουν όλοι οι έμπειροι κατασκευαστές αλουμινίου που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους τόσο σε τεχνικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς περιορισμούς!

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης, κατά την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος: «Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα» και συμπλήρωσε «Είναι καθοριστικό για τον ευρύτερο κλάδο, γιατί δείχνουμε τον δρόμο. Δείχνουμε πώς πρέπει να σκεφτόμαστε. Δείχνουμε ότι δεν πρέπει να έχουμε παρωπίδες. Προσωπικά έχω πολλές απαιτήσεις από αυτό το πρόγραμμα. Έχουμε φροντίσει παράλληλα, και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, να υπάρξει και ένα σχήμα πιστοποίησης που να είναι αποδεκτό πανελληνίως και σε όλη την Ευρώπη, το οποίο έπεται της εκπαίδευσης».

Το όραμα που υλοποιείται μέσω του EUROPA THE LAB εκτείνεται πέρα από τους στενούς ανταγωνιστικούς περιορισμούς και αγκαλιάζει όλους τους κατασκευαστές που θέλουν, και μπορούν, να δημιουργήσουν ένα καλύτερο και ποιοτικότερο μέλλον για όλους, για πάντα!

Μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα και δηλώστε σήμερα συμμετοχή εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.