ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στηρίζει διαχρονικά τα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η ETEM στήριξε τον θεσμό που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη.

Η ΕΤΕΜ διαχρονικά υποστηρίζει τα αρχιτεκτονικά βραβεία και συμμετέχει ενεργά στον θεσμό που στηρίζει και επιβραβεύει τους Έλληνες αρχιτέκτονες.

Για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2021, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη. Στη φετινή διοργάνωση υποβλήθηκαν 204 συμμετοχές, περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά, και διακρίθηκαν 42 φιναλίστ.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη διοργάνωση οι διακεκριμένοι αρχιτέκτονες, Ιωάννης Βικέλας, Κωνσταντίνος Δεκαβάλλας, Μπούκη Μπαμπάλου και Κυριάκος Κυριακίδης, οι οποίοι πραγματοποίησαν τις απονομές στις παρακάτω κατηγορίες:

  • «Καλύτερο πραγματοποιημένο έργο»
  • «Καλύτερο πρώτο έργο νέου αρχιτέκτονα»
  • «Καλύτερο πραγματοποιημένο έργο νέας αρχιτεκτονικής σε υφιστάμενο κτήριο»
  • «Καλύτερη μελέτη».

Επιπλέον, απονεμήθηκαν τα Βραβεία Συναδέλφων για το καλύτερο πραγματοποιημένο έργο και την καλύτερη μελέτη. Κριτές σε αυτά ήταν οι αρχιτέκτονες που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.