ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Έλαμψε στα βραβεία “Diamonds of the Greek Economy 2021”

Στα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας και ανάμεσα στις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας συμπεριλαμβάνεται η ALUMIL!

Ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδας & Κύπρου της ALUMIL, Γιώργος Παππάς παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας

Το μότο της ALUMIL «επιδιώκουμε την τελειότητα κάθε μέρα», χαρακτηρίζει κάθε έκφανση των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Πρόσφατα πήρε τη μορφή τιμητικής διάκρισης στην εκδήλωση “Diamonds of the Greek Economy 2021”!

Στα βραβεία του ετήσιου Forum, που φέτος διοργανώθηκε για 18η φορά, τιμήθηκαν οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας, μετά από αξιολόγηση των 10.000 σημαντικότερων εταιρειών βάσει 5 οικονομικών δεικτών.

Ηγέτιδα για πάνω από 3 δεκαετίες στον κλάδο του αλουμινίου, με καινοτόμες προτάσεις για το επιχειρείν της χώρας, η ALUMIL έλαβε την τιμητική διάκριση ως επιστέγασμα των ενεργειών για το διοικητικό και ψηφιακό μετασχηματισμό της, των εκτεταμένων επενδύσεων στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης, των καινοτόμων πρωτοβουλιών της, όπως το ArXellence και την ALUMIL Academy, καθώς και της συνεχώς αυξανόμενης παρουσίας στις διεθνείς αγορές.

Το βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της ALUMIL, ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδας & Κύπρου, Γιώργος Παππάς, ο οποίος, μεταξύ άλλων, επεσήμανε τα εξής: «Τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας δικαιώνονται. Αυτό αποτυπώνει ξεκάθαρα η αλματώδης αύξηση του τζίρου και της κερδοφορίας του Ομίλου. Ο όμιλος ALUMIL εμφάνισε κέρδη προ φόρων ύψους €10,96 εκατομμύρια  κατά το 2020, ο δε κύκλος εργασιών ανήλθε στα €241 εκατομμύρια.  Βάσει εκτιμήσεων, ο κύκλος εργασιών κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 αναμένεται να παρουσιάσει ποσοστό αύξησης μεγαλύτερο από 26% σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2020, επιβεβαιώνοντας τα θετικά μηνύματα για την περαιτέρω ανοδική πορεία του Ομίλου».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.