ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMILIA: Το πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης της ALUMIL!

Το ALUMILIA συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με πλούσια και ανανεωμένα δώρα και την υπόσχεση για μια ακόμη σεζόν γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Για την ALUMIL, το ευρύτατο δίκτυο συνεργατών αποτελεί τον πυρήνα της εταιρικής της δραστηριότητας. Από την ίδρυση της εταιρείας πριν από τρεις και πλέον δεκαετίες, ξεκίνησε να χτίζεται μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργατικού πνεύματος με τους εμπόρους και τους κατασκευαστές του δικτύου.

Τριάντα χρόνια μετά, η ALUMIL πήρε μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή πρωτοβουλία για τα δεδομένα του κλάδου και ανέπτυξε το σύστημα επιβράβευσης ALUMILIA!

Πριν λίγες ημέρες οι δυο τυχεροί της μεγάλης κλήρωσης, ο συνεργάτης κατασκευαστής Βασίλης Νικολέτας και ο εμπορικός συνεργάτης Δημήτρης Ηλιόπουλος, παρέλαβαν ο καθένας από ένα αυτοκίνητο Mercedes A-Class.

Τι είναι το ALUMILIA;

Το ALUMILIA είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης αποκλειστικά για τους συνεργάτες της ALUMIL. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα σύστημα πόντων, που συλλέγει ο κάθε συνεργάτης με βάση τις αγορές που πραγματοποιεί. Ανάλογα με τους πόντους που συγκεντρώνει, μπορεί να τους εξαργυρώσει σε δώρα της επιλογής του.

Η ποικιλία των δώρων που δίνονται στους συμμετέχοντες είναι τεράστια. Από προϊόντα τεχνολογίας και gadgets, μέχρι είδη οικιακού εξοπλισμού και εργαλεία υψηλής ποιότητας, οι δυνατότητες ποικίλλουν και ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει τους πόντους του επιλέγοντας τα προϊόντα που καλύπτουν επαρκέστερα τις ανάγκες του.

Πρόσφατα, στη λίστα των δώρων προστέθηκαν και πολύ ενδιαφέροντα «Δώρα ALUMIL» (επαγγελματική ενδυμασία, εξοπλισμός, σεμινάρια στην ALUMIL Academy κι άλλα).

Η αξία της ανταπόδοσης

Η ALUMIL, πιστή στην αξία της συνεργασίας και της παροχής κινήτρων στους επαγγελματίες που στηρίζουν έμπρακτα το έργο της και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί της, δημιούργησε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης που έχει ως στόχο την ανταπόδοση της εμπιστοσύνης και κατ’ επέκταση την προώθηση της εταιρικής της κουλτούρας στους συνεργάτες της.

Κάθε προϊόν που αναπτύσσει η εταιρεία, από το πιο απλό έως το πιο περίπλοκο, είναι προορισμένο να φτάσει στον τελικό πελάτη. Πριν γίνει αυτό, οι συνεργάτες της ALUMIL είναι υπεύθυνοι για την ορθή ενημέρωση των πελατών και στη συνέχεια τη συναρμολόγηση και εγκατάστασή του. Στην ALUMIL είναι ιδιαίτερα ευγνώμονες για την έως τώρα συνεργασία με τους εμπόρους και κατασκευαστές της εταιρείας και μέσω του ALUMILIA η καταξιωμένη παραγωγός αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου επιθυμεί να ενδυναμώσει αυτή τη σχέση και να δώσει κίνητρα, ώστε να γίνει ακόμα ισχυρότερη.

Μαζική συμμετοχή

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος ALUMILIA αποτέλεσε για την ALUMIL μία επιβεβαίωση της πεποίθησής της αναφορικά με την αξία της επιβράβευσης των σταθερών συνεργατών της. Οι έμποροι και κατασκευαστές του δικτύου της ALUMIL αγκάλιασαν το εγχείρημα.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου μοιράστηκαν πάνω από 2.200 δώρα συνολικής αξίας πάνω από 150.000€, σε πάνω από 450 συνεργάτες (κατασκευαστές και εμπόρους), ενώ το σύνολο των πόντων που συγκεντρώθηκαν από όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια!

Η εορταστική κατάληξη του πρώτου κύκλου

Στις 7 Ιουνίου διενεργήθηκε η μεγάλη κλήρωση για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του προγράμματος επιβράβευσης ALUMILIA. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσω Zoom και ανέδειξε συνολικά 7 νικητές, 2 εκ των οποίων (ένας έμπορος και ένας κατασκευαστής) κέρδισαν το μεγάλο δώρο, ένα αυτοκίνητο Mercedes A-Class Hatchback A160, ενώ οι υπόλοιποι 5 κατασκευαστές αποκόμισαν από μια δωροεπιταγή αξίας 2.000€ για αγορές από τα καταστήματα τεχνολογίας «ΠΛΑΙΣΙΟ».

ALUMILIA 2ος κύκλος

Στην ALUMIL πιστεύουν πως η κατασκευαστική αριστεία ξεκινάει από ανθρώπους και καταλήγει σε ανθρώπους. Σε όλες τις ενδιάμεσες στάσεις αυτής της διαδρομής με τελικό προορισμό το υψηλής ποιότητας προϊόν, η πιο έμπιστη πυξίδα είναι οι καλοί συνεργάτες.

Το ALUMILIA δίνει την ευκαιρία στην εταιρεία να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που βάζουν την ALUMIL στην πρώτη θέση των επιλογών τους και εντάσσουν τα προηγμένα συστήματά της στα έργα που αναλαμβάνουν.

Με την εμπειρία της επιτυχίας του πρώτου κύκλου, το ALUMILIA συνεχίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με πλούσια και ανανεωμένα δώρα και την υπόσχεση για μια ακόμη σεζόν γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.