ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Ανάμεσα στους καλύτερους και στα Sales Excellence AWARDS 2021!

Η διπλή βράβευση στα Sales Excellence AWARDS 2021 αποτελεί επισφράγιση της πολύπλευρης κουλτούρας της EUROPA.

Η EUROPA απέσπασε δύο ακόμα βραβεία στα Sales Excellence AWARDS 2021! Συγκεκριμένα απέσπασε GOLD βραβείο στην κατηγορία «Αναδιοργάνωση Τμήματος Πωλήσεων ή Δικτύου Πωλήσεων» και SILVER βραβείο στην κατηγορία «Καλές πρακτικές και ευέλικτες (agile) στρατηγικές τον καιρό της πανδημίας».

Στην πρώτη κατηγορία η EUROPA βραβεύτηκε για την αναδιοργάνωση του δικτύου πωλήσεων στην επαρχία, όπου μέσω οργανωμένου πλάνου και αναλυτικού σχεδιασμού επιτεύχθηκαν εξαιρετικά αποτελέσματα και θεαματική άνοδος πωλήσεων για το έτος 2020. Τα αποτελέσματα ενίσχυσαν ουσιαστικά την ανταγωνιστική θέση της εταιρείας και επιβεβαίωσαν την ηγετική της θέση στην εγχώρια αγορά.

Στη δεύτερη, αντίστοιχα, για το πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποίησε με τίτλο «Μένουμε Ασφαλείς, Μένουμε EUROPA»! Στο σχέδιο αυτό αναγνωρίστηκε η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα της εταιρείας την περίοδο της πανδημίας του COVID-19, συνδυάζοντας άψογα τόσο την ασφάλεια των εργαζομένων και των συνεργατών όσο και την απρόσκοπτη λειτουργία της βιομηχανίας.

Τα βραβεία παραλήφθηκαν από τις Διευθύνσεις των αντίστοιχων τμημάτων της EUROPA σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Περιστύλιο Ζαππείου. Συγκεκριμένα το GOLD βραβείο για την κατηγορία της «Αναδιοργάνωσης Τμήματος Πωλήσεων ή Δικτύου Πωλήσεων» παρέλαβε ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελλάδος, Ανέστης Τάρλας, ενώ το βραβείο για την κατηγορία «Καλές πρακτικές και ευέλικτες (agile) στρατηγικές τον καιρό της πανδημίας» παρέλαβαν η HR Director, Δήμητρα Κοντρογιάννη και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας και Περιβάλλοντος, Νίκος Φλώρος.

Η διπλή βράβευση στα Sales Excellence AWARDS 2021 αποτελεί επισφράγιση της πολύπλευρης κουλτούρας της EUROPA, που συνδυάζει άριστα την πελατοκεντρική νοοτροπία της, με τη διασφάλιση της προστασίας των εργαζομένων της και των συνεργατών της σε όλα τα επίπεδα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.