ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στρατηγικός συνεργάτης στο 1ο In Pool Triathlon της TRIMORE

Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό, η ΕΤΕΜ ένωσε, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις της με την TRIMORE.

Σε μια άλλη όψη του Τριάθλου, που πραγματοποιήθηκε, σε χώρο εγκαταστάσεων κολυμβητηρίου, με χρήση κολυμβητικών διαδρόμων, στατικών ποδηλάτων και κυρτών διαδρόμων γυμναστικής, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, συμμετείχε η ΕΤΕΜ ως στρατηγικός συνεργάτης.

Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό, η ΕΤΕΜ ένωσε, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις της στο σκοπό της TRIMORE, καθώς η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο σκοπό, που επέδειξαν οι συμμετέχοντες για ακόμη μια φορά, οδηγεί την εταιρεία να στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.