ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Διάθεση των συστημάτων ALOUSYSTEM από την ALFA!

Όπως έγινε γνωστό, η εταιρία ALFA της οικογένειας Λίτινα, απέκτησε τα δικαιώματα των συστημάτων ALOUSYSTEM. Ήδη, μέσω του εμπορικού τμήματος της ALFA αρχίζει η διάθεση των συγκεκριμένων συστημάτων στο ήδη υπάρχον εμπορικό δίκτυο Alousystem. Η παραγωγή των συστημάτων ALOUSYSTEM θα εξακολουθεί να γίνεται στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της πρώην ALCO, όπου σε αυτό απασχολούνται αυτή την στιγμή περίπου 25 άτομα.

Για το θέμα αυτό, η διοίκηση της ALFA ανακοίνωσε τα παρακάτω:
“Καλωσορίζουμε με υπερηφάνεια την ALOUSYSTEM στην οικογένεια της ALFA. Τα ιστορικά, ποιοτικά και αναγνωρισμένα συστήματα ALOUSYSTEM, έρχονται να εμπλουτίσουν περαιτέρω την γκάμα συστημάτων μας, με νέες κατηγορίες σε όλα τα επίπεδα.
Αντλώντας εμπιστοσύνη από τους ανθρώπους μας, από το καταναλωτικό κοινό και το εμπορικό δίκτυο της ALFA και της ALOUSYSTEM σε όλο τον κόσμο, συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε μαζί σας και να επενδύουμε στην ελληνική βιομηχανία, στηρίζοντας με πράξεις την ελληνική οικονομία.
Τα συστήματα θα εξακολουθήσουν να παράγονται αποκλειστικά στο εργοστάσιο της ALOUSYSTEM, θέση Κύριλλο στον Ασπρόπυργο, από τον όμιλο ALFA LITINAS”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.