ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Χρυσή βράβευση για το “EUROPA CARES” στα RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS 2021

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (EKE) της EUROPA με τίτλο “EUROPA CARES” πήρε το Gold βραβείο στα φετινά RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS.

Η κα Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν, Υπεύθυνη PR και ΕΚΕ, καθώς και υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος “EUROPA CARES” με το βραβείο απο τα φετινά RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS

Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (EKE) της EUROPA με τίτλο “EUROPA CARES” κέρδισε GOLD Βραβείο στα RESPONSIBLE BUSINESS AWARDS 2021 στην κατηγορία “Συνεργασία για τους Στόχους”, με την υποψηφιότητα “Στρατηγικό Πρόγραμμα EUROPA CARES: Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον”.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού «Ελληνικός Κόσμος» . Από την EUROPA παραβρέθηκαν οι κα Νένα Κεβορκιάν – Παλαντζιάν, Υπεύθυνη PR και ΕΚΕ, καθώς και υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος “EUROPA CARES”, ο Διευθυντής Ελέγχου Ποιότητας, Νίκος Γερακίνης, ο οποίος παρακολουθεί σημαντικό μέρος των διαδικασιών της εταιρείας που εντάσσονται σε πολλαπλά SDGs και η Marketing Manager, Μαρία Μιχαλοπούλου.

Το πρόγραμμα “EUROPA CARES” αποτελεί ένα πλήρες στρατηγικό πλάνο της EUROPA που αγκαλιάζει όλα τα SDGs της Agenda 2030 του ΟΗΕ, και έχει αναπτύξει πληθώρα δράσεων σε εθνικό και τοπικό επίπεδο.

Σχεδιάστηκε με καθοδήγηση της Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της EUROPA, Ανούς Κ. Τζιρακιάν ήδη από το δεύτερο εξάμηνο του 2018. Το πρόγραμμα έχει καταφέρει να εντάξει εντός των διαδικασιών της εταιρείας δράσεις που προστατεύουν τους εργαζόμενους και το περιβάλλον, την υγεία και ανάπτυξη του προσωπικού. Παράλληλα έχει αποτελέσει πυξίδα για πολλές δράσεις και άλλων φορέων του κλάδου.

Η συγκεκριμένη κατηγορία υπήρξε η πιο απαιτητική, καθώς έπρεπε να παρουσιαστούν προγράμματα με ολιστική αντίληψη και στρατηγική που να εντάσσουν σε ένα ενιαίο πλαίσιο, δράσεις που να είναι επαρκείς σε όλες τις κατηγορίες του Agenda 2030 και όχι μεμονωμένες δράσεις σε μετρημένους άξονες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι δράσεις της EUROPA σε αυτό το πλάνο αποσκοπούν και στην ενίσχυση της εικόνας του κλάδου προς την εγχώρια αγορά και κοινωνία, παρουσιάζοντας τη μεγάλη του δυναμική και τις τεράστιες δυνατότητές του.

Η EUROPA με πίστη και σταθερότητα στις αξίες της στηρίζει την κοινωνία μέσα στα πλαίσια της οποίας δραστηριοποιείται και αυτή η βράβευση αποτελεί ακόμα μια έμπρακτη αναγνώριση. Το πρόγραμμα “EUROPA CARES” είναι η νέα κουλτούρα της EUROPA, μιας κουλτούρας διαφορετικής επιχειρηματικής πρακτικής.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.