ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Μεγάλη χορηγία της εταιρείας στο πολεμικό ναυτικό!

Η EUROPA χορήγησε τα υλικά για την αντικατάσταση κουφωμάτων στην προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου στην Κρήτη.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της EUROPA, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

Ολοκληρώθηκε η μεγάλη χορηγία της EUROPA στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Η χορηγία αφορούσε σε δωρεά όλων των υλικών για την αντικατάσταση κουφωμάτων στην προκεχωρημένη Ναυτική Βάση Κυριαμαδίου (ΠΝΒΚ) στην Κρήτη.

Ο στόχος ήταν η ποιοτική και ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου διαμονής του προσωπικού της βάσεως. Η διοίκηση του Πολεμικού Ναυτικού ευχαρίστησε την EUROPA σε ειδική τελετή που πραγματοποίησε, όπου απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στη Διευθύνουσα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της εταιρείας, Ανούς Κ. Τζιρακιάν, από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη ΠΝ.

Η χορηγία στο Πολεμικό Ναυτικό έρχεται ως συνέχεια της μεγάλης χορηγίας που πραγματοποίησε η EUROPA στο στράτευμα και κατά την περίοδο της κρίσεως στον Έβρο το 2020. Την περίοδο εκείνη, η EUROPA χορήγησε υλικά για τη δημιουργία του φράχτη αποτροπής διέλευσης παρανόμως εισερχομένων ατόμων στην επικράτεια μήκους 6 χιλιομέτρων.

Η EUROPA στέκεται στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας, αναγνωρίζοντας το ήθος και τη συμβολή τους στην ευημερία και την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων μας! Γιατί οι Έλληνες ενωμένοι, μπορούμε περισσότερα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.