ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Πιστοποίηση CE για τη νέα ανοιγόμενη πόρτα VL OPENING DOOR και τη σήτα Plisse

Η νέα ανοιγόμενη πόρτα VL OPENING DOOR και η σήτα Plisse φέρουν πλέον τη σήμανση CE που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.


Η ΒΙΟΜΑΛ ΑΕ, κορυφαία Ελληνική εταιρεία παραγωγής ρολού με φυλλαράκι πολυουρεθάνης και συστημάτων σήτας με πτυχωτό ή ίσιο πανί, παρουσίασε πρόσφατα τη νέα ανοιγόμενη πόρτα “VL OPENING DOOR”, ιδανική για πόρτες κουζίνας, με κύρια χαρακτηριστικά της την ανθεκτικότητα, την υψηλή λειτουργικότητα και την καινοτομία.

Η καινοτόμα πόρτα VL OPENING DOOR, καθώς και το σύστημα σήτας Plisse της VIOMAL έλαβαν την πιστοποίηση CE, κατόπιν ολοκλήρωσης όλων των απαιτούμενων δοκιμών για test ανεμοπίεσης σε πιστοποιημένο θάλαμο.

Η πιστοποίηση CE των προϊόντων επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την αντοχή τους σε βάθος χρόνου, χαρακτηριστικά που παρέχουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Επιπρόσθετα, η VL OPENING DOOR διαθέτει κατοχυρωμένο σήμα για την Ελλάδα.

Στόχος της ΒΙΟΜΑΛ είναι να σχεδιάζει και να παράγει καινοτόμα προϊόντα, πιστοποιημένα σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα, με στόχο την  ικανοποίηση των πελατών της σε Ελλάδα και εξωτερικό και την κάλυψη κάθε κατασκευαστικής ανάγκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.