ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Στο ψηλότερο σημείο της Ευρώπης και της Βορείου Αφρικής!

Ο Λαρισαίος ορειβάτης Θάνος Μαργαρίτης "ανέβασε" την EXALCO στην κορυφή της Γηραιάς Ηπείρου και της Βόρειας Αφρικής.

Ο Θάνος Μαργαρίτης και η EXALCO στην κορυφή του Άτλαντα, Toubkal, στα 4.167 μέτρα!

Ο Θάνος Μαργαρίτης, ο Λαρισαίος ορειβάτης ανέβασε την EXALCO στις πιο ψηλές κορυφές του κόσμου! Μετά την επιτυχημένη ανάβαση στην κορυφή Island Peak των Ιμαλαΐων, στα 6.189 μέτρα, σειρά είχαν τα δύο ψηλότερα σημεία της Ευρώπης και της Βορείου Αφρικής.

Στην κορυφή του Καυκάσου, Elbrus στα 5.642 μέτρα υψόμετρο «ανέβασε» ο Θάνος Μαργαρίτης την EXALCO

Συγκεκριμένα μέσα στο καλοκαίρι, ο Θάνος κατέκτησε πρώτα την κορυφή του Άτλαντα, Toubkal, στα 4.167 μέτρα και στη συνέχεια την κορυφή του Καυκάσου, Elbrus στα 5.642 μέτρα υψόμετρο.

Η EXALCO συνοδεύει τις ορειβατικές αποστολές του Θάνου και ενισχύει την προσπάθειά του ώστε το όνειρο του να γίνει πραγματικότητα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.