ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ορθές πρακτικές εγκατάστασης κουφωμάτων στο πλαίσιο του Building Green Open Space της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ

Τεχνικές-πρακτικές εγκατάστασης κουφωμάτων και προσόψεων κτιρίων θα παρουσιάσει η ΠΟΒΑΣ σε ειδική ημερίδα κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021.

Τις ορθές τεχνικές-πρακτικές εγκατάστασης κουφωμάτων και προσόψεων κτιρίων θα παρουσιάσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ) στην ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2021.

Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Building Green Open Space 2021, η ΠΟΒΑΣ θα παρουσιάσει «μυστικά» και πρακτικές για το πως μπορεί ένα κτίριο να γίνει πιο αποδοτικό, μέσα από τη σωστή εγκατάσταση κουφωμάτων.

Στην ημερίδα της ΠΟΒΑΣ:

  • θα προβληθούν τρόποι και παραδείγματα για επίτευξη της μέγιστης απόδοσης ενός κτιρίου,
  • θα γίνουν live εγκαταστάσεις κουφωμάτων αλουμινίου,
  • θα γίνει σαφές μέσα από παρουσιάσεις και εισηγήσεις πως αυτό το κομμάτι διαμορφώνει και προβάλλει την αρχιτεκτονική του κτιρίου, μέσα από την εφαρμογή κουφωμάτων αλουμινίου.

Πρόκειται για μία σημαντική ευκαιρία για όλους τους επαγγελματίες του κτιριακού κλάδου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.