ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Πιστοποίηση του βαφείου κατά Qualicoat Seaside Class

Η ΕΤΕΜ τηρώντας απόλυτα τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα, προσφέρει την προστασία Seaside Class για τα προϊόντα της σε παραθαλάσσιες περιοχές.


Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης και διασφάλισης κορυφαίας ποιότητας, το βαφείο της ΕΤΕΜ στη Μαγούλα, πιστοποιήθηκε κατά “Qualicoat Seaside Class”.

Η ΕΤΕΜ, τηρώντας απόλυτα τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα και διαθέτοντας μία από τις πλέον σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες μονάδες ηλεκτροστατικής βαφής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσφέρει την ύψιστη προστασία με την ειδική επεξεργασία για χρήση των προϊόντων της και σε παραθαλάσσιες περιοχές (Seaside Class).

Η συγκεκριμένη ενισχυμένη επιφανειακή κατεργασία που προηγείται της βαφής, προσφέρει κορυφαίο αποτέλεσμα έναντι στη διάβρωση, βελτιώνοντας σημαντικά την αντοχή του τελικού προϊόντος, σε περιοχές όπου βρίσκονται σε ιδιαίτερα επιβαρυμένο περιβάλλον.

Ανταποκρινόμενη πάντα στις απαιτήσεις της εποχής για εξέλιξη και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της αγοράς για διαρκή βελτίωση των παραμέτρων ποιότητας, η ΕΤΕΜ προσφέρει τη δυνατότητα να απολαμβάνουν οι χρήστες των συστημάτων της, ξεχωριστές χρωματικές επιλογές με απόλυτη αντοχή, ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.