ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Άλλη μια χρονιά αποκλειστικός Χρυσός Χορηγός στα Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής!

Η ALUMIL για μία ακόμη φορά αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε ενέργειες που προάγουν και αναδεικνύουν το έργο των Ελλήνων αρχιτεκτόνων.

© Thomas Daskalakis

Τα «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής» που διοργανώνει για 12 συναπτά έτη το αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ και ο ανεξάρτητος φορέας DOMa, αποτελούν έναν διαχρονικό θεσμό, που συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της αρχιτεκτονικής κοινότητας της Ελλάδας.

© Thomas Daskalakis

Η ALUMIL, πιστή σε κάθε ραντεβού του αρχιτεκτονικού κόσμου, στήριξε για ακόμη μια χρονιά, ως αποκλειστικός Χρυσός Χορηγός, την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε μέσα στο καλοκαίρι στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

Φέτος, υποβλήθηκαν 204 μελέτες – αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση, εκ των οποίων οι 42 προχώρησαν ως φιναλίστ. Οι διακρίσεις που απονεμήθηκαν αφορούσαν στις κατηγορίες «Καλύτερο Πρώτο Έργο Νέου Αρχιτέκτονα», «Καλύτερη Μελέτη», «Καλύτερη Νέα Αρχιτεκτονική σε Υφιστάμενο Κτίριο» και «Καλύτερο Πραγματοποιημένο Έργο».

 

© Thomas Daskalakis

Η διεθνής κριτική επιτροπή που αξιολόγησε τα έργα αποτελούνταν από τους: Roger Diener (Ελβετία), Juan Herreros (Ισπανία) και Vittorio Pizzigoni (Ιταλία). Παράλληλα με τις ανωτέρω κατηγορίες, απονεμήθηκαν τα Βραβεία Συναδέλφων για το καλύτερο πραγματοποιημένο έργο και την καλύτερη μελέτη, που είχαν ως κριτές τους αρχιτέκτονες που διαγωνίστηκαν στη φετινή διοργάνωση.

© Thomas Daskalakis

Η ALUMIL αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της σε ενέργειες που προάγουν και αναδεικνύουν το έργο των Ελλήνων αρχιτεκτόνων, εντός και εκτός Ελλάδος. Τα «Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής», με το κύρος και την αξιοπιστία τους, παίζουν σημαίνοντα ρόλο στον πολύτιμο ετήσιο διάλογο της εγχώριας αρχιτεκτονικής κοινότητας και φέρνουν στο προσκήνιο την Αρχιτεκτονική και την τεράστια αξία της για τη ζωή και την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.