ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PROFIL Εξοικονομώ: H THEMELIO Software είναι ένα βήμα μπροστά, ξανά!

Η THEMELIO Software παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα PROFIL Εξοικονομώ που είναι καθόλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του νέου «Εξοικονομώ».

Το PROFIL Εξοικονομώ της THEMELIO Software είναι το νέο πρόγραμμα παραγωγής και διαχείρισης κουφωμάτων καθόλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του νέου «Εξοικονομώ».

Απευθύνεται σε όσους αναλαμβάνουν ή πρόκειται τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια να ασχοληθούν με έργα που επιδοτούνται από το πρόγραμμα «Εξοικονομώ». Χρησιμοποιώντας ειδικούς αυτοματισμούς ελαχιστοποιεί το χρόνο που δαπανά ο χρήστης του προγράμματος στις διαδικασίες που ακολουθεί για τα έργα αυτά.

Συμπεριλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του προγράμματος PROFIL Gold όπως για παράδειγμα: Κοστολόγηση, Έκδοση προσφοράς, Υπολογισμός & αραγγελία υλικών, Σχεδιασμός Σύνθετων Κατασκευών, Βελτιστοποίηση Κοπών, Τήρηση Αποθήκης για προφίλ & εξαρτήματα κ.τ.λ. και έρχεται να προσθέσει επιπλέον μηχανισμούς για:

  • Αυτόματη κοστολόγηση προσφορών

Το πρόγραμμα αναγνωρίζει την περιοχή του έργου, συνυπολογίζει τον τύπο της κατασκευής, τις διαστάσεις, το Uw και με βάση τις τιμές του «Εξοικονομώ» κοστολογεί την κάθε κατασκευή ξεχωριστά!

  • Αυτόματο διαχωρισμό της προσφοράς σε τζαμιλίκι κι εξώφυλλο
  • Αυτόματη διαμόρφωση τεχνικής προσφοράς (χωρίς τιμές)
  • Έκδοση εντύπων πιστοποίησης για παντζούρια (Δήλωση επιδόσεων & σήμανση CE)
  • Ηλεκτρονική υπογραφή

Και πολλές ακόμη ευκολίες…

Στο πρόγραμμα θα εντάσσονται διαρκώς νέοι μηχανισμοί αυτοματοποίησης, θα συνδέεται με ειδικές εφαρμογές κοστολόγησης προσφορών πάντα σε συνάρτηση με τις απαιτήσεις του «Εξοικονομώ» και θα αναβαθμίζεται συνεχώς στα νέα πρότυπα.

Στους πελάτες της THEMELIO Software που έχουν ήδη την έκδοση PROFIL Gold παρέχονται ειδικές εκπτώσεις για τη μετάβασή τους στην έκδοση PROFIL Εξοικονομώ!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.