ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Η ελληνική εταιρεία σε ένα πρότυπο showroom για αρχιτέκτονες στο Κίεβο!

Η παρουσία της ALUMIL στον υψηλών προδιαγραφών χώρο Archiclub υπογραμμίζει την πρόθεση της εταιρείας να βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, σε όποια χώρα δραστηριοποιείται.

Στο κέντρο του Κιέβου, σε μια πολυσύχναστη λεωφόρο, εγκαινιάστηκε μέσα στο καλοκαίρι το Archiclub. Ένα νέο showroom – coworking space, που δημιουργήθηκε ώστε να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες των αρχιτεκτόνων, παρέχοντας εξατομικευμένες λύσεις και υψηλής ποιότητας προϊόντα για τα έργα τους.

Το Archiclub αποτελεί μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία, καθώς σε αυτό συμμετέχουν 3 διαφορετικά brands, καθένα κορυφαίο στον τομέα του. Συγκεκριμένα, από τον κλάδο του αλουμινίου συμμετέχει η ALUMIL, ενώ τα brands  Gentaş και Kalesinterflex εκπροσωπούν τον κατασκευαστικό χώρο στους τομείς των ξύλινων και κεραμικών κατασκευών αντίστοιχα.

Η συμμετοχή της ALUMIL με τα προηγμένα συστήματά της στον σύγχρονο αυτό πολυχώρο, έρχεται να ενισχύσει την τοπική της παρουσία στο Κίεβο, να διευρύνει τη σχέση της με τον αρχιτεκτονικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής και κυρίως να αναδείξει τον διεθνή της χαρακτήρα.

Το βασικό ζητούμενο για το Archiclub είναι η κάλυψη των αναγκών των αρχιτεκτόνων, με την παροχή κορυφαίων προϊόντων για τα project τους. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν χώρο, στον οποίο θα μπορεί ένας επαγγελματίας να βρει τις κατάλληλες λύσεις για όσα έχει προδιαγράψει. Παράλληλα, το Archiclub θα λειτουργεί σαν ένας χώρος εκδηλώσεων, όπου οι αρχιτέκτονες θα μπορούν να εργάζονται στις αίθουσες που διατίθενται, να οργανώνουν τις συναντήσεις τους, αλλά και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με άτομα του κλάδου τους, σε ένα φιλικό και ποιοτικό περιβάλλον.

Η παρουσία της ALUMIL σε έναν υψηλών προδιαγραφών χώρο όπως το Archiclub και μάλιστα ως το αποκλειστικό brand για συστήματα αλουμινίου, υπογραμμίζει την πρόθεση της εταιρείας να βρίσκεται πάντοτε στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, σε όποια χώρα δραστηριοποιείται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.