ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Νέα εξειδικευμένη ενότητα με πληροφορίες για τον Αρχιτέκτονα!

Στη νέα σελίδα της NEOKEM για τον Αρχιτέκτονα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει απαντήσεις σχετικά με τις νέες εξελίξεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Η ΝΕΟΚΕΜ αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο του Αρχιτέκτονα και  λαμβάνοντας υπόψη τις υψηλές απαιτήσεις του έργου του, προχώρησε στον εμπλουτισμό της σελίδας η «ΝΕΟΚΕΜ για τον Αρχιτέκτονα» στο επίσημο site της εταιρείας.

Στη νέα δυναμική σελίδα για τον Αρχιτέκτονα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει απαντήσεις σχετικά με τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας και πώς, σε επίπεδο πρόληψης, επιλέγοντας το κατάλληλο προϊόν, μπορούν να αποφευχθούν οι φθορές που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία στο χρώμα των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου.

Επιπλέον, ο χρήστης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει βίντεο με αναλυτικές πληροφορίες για το πως να κατεβάσει εύκολα και γρήγορα τα αρχεία BIM των Υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας των συλλογών Prisma & Ammos.

Επιπρόσθετα, μπορεί και να κατεβάσει και να αποθηκεύσει τις Πιστοποιήσεις όλων των προϊόντων ΝΕΟΚΕΜ.

Για να δείτε αναλυτικά τη νέα αφιερωμένη στον Αρχιτέκτονα σελίδα, μπορείτε να επισκεφθείτε το website της εταιρείας στη δ/νση: www. neokem.eu

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.