ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

SUPREME S650 e-Motion: Καινοτομία σε e-κίνηση από την ALUMIL!

Το SUPREME S650 e-Motion είναι ένα σύστημα αλουμινίου που έρχεται από το μέλλον για να κάνει την καθημερινότητα ευκολότερη και να βάλει την ημέρα σε… κίνηση!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα ήταν ένα σπίτι με κουφώματα που ανοίγουν και κλείνουν ηλεκτροκίνητα; Εργάζεστε από το σπίτι και επιθυμείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των παραθύρων σας, χωρίς να χρειαστεί να αποσπάται η προσοχή σας από τη δουλειά σας;

Η ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της ALUMIL, αφουγκραζόμενη τις σύγχρονες ανάγκες ενός σπιτιού, σχεδίασε και ανέπτυξε το SUPREME S650 e-Motion, το προηγμένο συρόμενο σύστημα αλουμινίου που λειτουργεί ηλεκτροκίνητα!

Ουσιαστικά το S650 e-Motion είναι η ηλεκτροκίνητη εκδοχή της σειρά SUPREME S650 PHOS. Ως εκ τούτου, μοιράζεται όλα τα καινοτόμα χαρακτηριστικά και τις κορυφαίες επιδόσεις του μοντέλου, προσθέτοντας όμως το μεγάλο πλεονέκτημα της ηλεκτροκίνησης. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της ηλεκτροκίνητης έκδοσης, σε συνδυασμό με τον κρυφό μηχανισμό, διασφαλίζουν την απόλυτα ομαλή κίνηση του συστήματος, χωρίς εκπτώσεις στη λειτουργικότητα, την ασφάλεια και την αισθητική.

Το SUPREME S650 e-Motion είναι ιδανικό για την κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, καθώς προσφέρει στιβαρότητα, αλλά και ευρύτατο οπτικό πεδίο. Άλλωστε, τα μόλις 25 χιλ. εμφανούς αλουμινίου στο σημείο της επαλληλίας (εκεί που συναντιούνται τα δύο φύλλα), υπογραμμίζουν τη minimal σχεδίαση.

Ακόμη, χαρακτηριστικό στοιχείο του συστήματος είναι τα κρυφά και πλήρως εντοιχισμένα προφίλ, που ενισχύουν τον minimal χαρακτήρα και προσφέρουν μοντέρνα αισθητική. Παράλληλα, το σύστημα έχει εμπλουτιστεί με νέες τυπολογίες για φιλητές και γωνιακές κατασκευές, που δίνουν ακόμα μεγαλύτερη κατασκευαστική ευελιξία.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι, αν και το σύστημα είναι πλήρως τηλεχειριζόμενο, υπάρχει η δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας σε περίπτωση ανάγκης, ενώ σε τυχόν διακοπές ρεύματος μπορεί να λειτουργήσει μέσω της μπαταρίας που διαθέτει ο μηχανισμός.

Όπως διαφαίνεται, το μέλλον των κουφωμάτων θα περιλαμβάνει τηλεχειρισμό και απομακρυσμένη λειτουργία. Το SUPREME S650 e-Motion είναι ένα σύστημα αλουμινίου που έρχεται από το μέλλον για να κάνει την καθημερινότητα ευκολότερη και να βάλει την ημέρα σε… κίνηση!

Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες, επισκεφτείτε τη σελίδα του προϊόντος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.