ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINART: Μία σύγχρονη κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων!

Το μυστικό της επιτυχίας της ALUMINART βρίσκεται στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της και στην άριστη συνεργασία της με τους πελάτες της.

Στη σύγχρονη εποχή των υψηλών απαιτήσεων, η εταιρεία ALUMINART-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ , με έμφαση στην απαράμιλλη ποιότητα και την κατάκτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων πάνω στη μελέτη-κατασκευή-εγκατάσταση και συντήρηση κουφωμάτων αλουμινίου, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της.

Η ιστορία της ALUMINART-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ξεκινά από το 1977. Με μεράκι και σκληρή δουλειά, με εμπειρία αλλά και διαρκή κατάρτιση, η εταιρεία εξελίχθηκε  ραγδαία και θεωρείται σήμερα πρωτοπόρος στην αγορά. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Καινούργιο Τριχωνίδας, συνολικής έκτασης 1.100 τ.μ. φιλοξενούν παραγωγή, έκθεση-γραφεία και τον πλέον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και δίνουν στην εταιρεία τη δυνατότητα να αναλαμβάνει πολύ μεγάλο όγκο ταυτόχρονων ποιοτικών εργασιών.

Η ALUMINART αναλαμβάνει έργα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας ,στη Λευκάδα και στην Αθήνα. Χάρις στην τεχνογνωσία και την εξειδίκευση του εργατικού της δυναμικού, έχει τη δυνατότητα να αναλαμβάνει τόσο μικρά όσο και μεγάλα έργα. Διαθέει στο πορτφόλιό της ένα σύνολο από επιτυχημένες συνεργασίες, τόσο με μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες (δημόσια έργα-πολυκατοικίες) όσο και συνεργασίες που αφορούν σε ιδιωτικά έργα (κατοικίες-επαγγελματικοίί χώροι).

Το μυστικό της επιτυχίας της ALUMINART βρίσκεται στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της που φέρουν σήμανση CE αλλά και στη βαθιά γνώση της αγοράς και των αναγκών της. Πάνω από όλα όμως βασίζεται στους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες μας. Η επικοινωνία με τον πελάτη, η ελαστικότητα με βάση τις ανάγκες του και οι πάντα ανταγωνιστικές τιμές προσφέρουν ένα ασυναγώνιστο πακέτο στον τελικό χρήστη.

Η ALUMINART προσφέρει μία ευρεία γκάμα προϊόντων αλουμινίου όπως :

  • θερμομονωτικά κουφώματα αλουμινίου
  • θερμομονωτικά ρολά αλουμινίου
  • ενεργειακούς υαλοπίνακες
  • γκαραζόπορτες-βιομηχανικά ρολά
  • θωρακισμένες πόρτες
  • μεταλλικές κατασκευές

Σχετικά Άρθρα

Back to top button