ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Ασημένιος χορηγός στην εκδήλωση Material Matters Vol. 2

Η Europa σταθερά δίπλα στον αρχιτεκτονικό κλάδο ήταν Ασημένιος Χορηγός στην εκδήλωση “Material Matters Vol.2" με θέμα το αλουμίνιο.

Η Europa, πάντα στην αιχμή των εξελίξεων του αρχιτεκτονικού κλάδου υποστήριξε την εκδήλωση “Material Matters Vol.2: Aluminium” αναλαμβάνοντας την Ασημένια Χορηγία. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το αρχιτεκτονικό περιοδικό Ελληνικές Κατασκευές (ek) στο Μουσείο Μπενάκη. Στο φετινό Material Matters το αλουμίνιο ως υλικό κατασκευής είχε την τιμητική του.

Πέρα από την ιστορία και τις εξαιρετικές ιδιότητες του ως υλικό (ανθεκτικότητα στις συνθήκες και τον χρόνο, ανώτερη αισθητική, υψηλή προστιθέμενη αξία), το αλουμίνιο αναλύθηκε ως λύση σε αρχιτεκτονικές προκλήσεις μέσα από πραγματικά project μεγάλων αρχιτεκτονικών γραφείων. Παρουσιάστηκαν έργα στα οποία το αλουμίνιο αποτέλεσε σημαντικό στοιχείο σε κουφώματα, δομή, ακόμα και σε επίπεδο γλυπτικής του χώρου.

Η Europa κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε για δεύτερη φορά το νέο συρόμενο σύστημά της Minimal Frame. Το νέο minimal σύστημα της εταιρείας, με 4 τυπολογίες έχει καινοτόμα σχεδίαση, εξαιρετικές επιδόσεις και ποιότητα Europa, με το μικρότερο δυνατόν εμφανές πλαίσιο.

Η καταξιωμένη διέλαση με επιμονή στην ποιότητα και τη λειτουργική τελειότητα, διαθέτει στην αγορά αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου εξαιρετικών επιδόσεων που δεσμεύονται να καλύψουν κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση.

Το Τμήμα Έργων της Europa βρίσκεται στη διάθεση του κάθε αρχιτέκτονα για υποστήριξη σε κάθε επίπεδο, από το στάδιο της προδιαγραφής, μέχρι το στάδιο της ολοκλήρωσης στο τηλέφωνο 210.802.1317 και στο architect@europaprofil.com.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.