ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Το W89 PHI² έλαβε πιστοποίηση από το Passive House Institute!

Το νέο σύστημα W89 PHI² της ELVIAL, καθώς και το ήδη πετυχημένο στην αγορά W77 AI² πιστοποιήθηκαν από το PHI για τις κορυφαίες επιδόσεις τους, επιπέδου Παθητικού Κτιρίου.

Το νέο σύστημα ELVIAL W89 PHI² πιστοποιήθηκε από το Passive House Institute, καθώς ανταποκρίνεται στις αυστηρότερες προδιαγραφές δόμησης και στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις.

Διανύουμε μία εποχή όπου η πρόκληση είναι να δημιουργηθούν κατοικίες, εμπορικά και δημόσια κτίρια που χρησιμοποιούν λίγη ή ακόμα και καθόλου ενέργεια σε σχέση με αυτή που παράγουν. Υπό αυτό το πρίσμα η ενεργειακή επίδοση, η υψηλή αισθητική, η άνεση και οι κορυφαίες τεχνολογίες συγκεντρώνονται στη συλλογή ELVIAL W89 PHI² και καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις των παθητικών κτιρίων και των κτιρίων ενεργειακής κλάσης Α.

  • Με το σύστημα ELVIAL W89 PHI² τα κτίρια αποκτούν μια ασπίδα απέναντι στα καιρικά φαινόμενα, τον ήχο και την παραβίαση.

Uf ≥ 0,79 W/m²K

  • Το W89 PHI² καθιστά δυνατό τον συνδυασμό μιας μεγάλης γκάμας τυπολογιών, την επιλογή ανάμεσα σε Μηχανισμό Multilock groove ή Camera Europea και 4 επίπεδα θερμομόνωσης δίνοντας απάντηση σε κάθε απαίτηση.

Η Θερμομόνωση

  1. Σε όλα τα προφίλ του συστήματος εφαρμόζονται πολυαμίδια πλάτους 54 χιλ. με υαλοενίσχυση 25%.
  2. Αφρώδη ελαστικά διπλής διέλασης εφαρμόζονται στο κέντρο και την περίμετρο του κουφώματος, βελτιστοποιώντας τις ισοθερμικές ροές.
  3. Αφρώδες θερμομονωτικό προφίλ τοποθετείται περιμετρικά.
  4. Η καινοτόμος τεχνολογία ELVIAL I² σε όλα τα προφίλ του συστήματος δημιουργεί μία extra ζώνη θερμομόνωσης που ενισχύει την ενεργειακή του απόδοση Uf.

Η Ταυτότητα

Οι νέες συλλογές ELVIAL έχουν ως στόχο να δώσουν εξτρά πλεονεκτήματα στον κατασκευαστή και σε αυτές έρχεται να προστεθεί και η λύση W89 PHI².

Οι κοινές τους σχεδιαστικές προδιαγραφές προσφέρουν:

  1. κοινό εξοπλισμό
  2. κοινά εξαρτήματα
  3. ίδιες κοπές, κατεργασίες και σεταρίσματα στη γωνιάστρα.

Δεύτερη πιστοποίηση Passive House με το σύστημα Iconic W77 AI²

Το σύστημα W77 AI² της σειράς ICONIC με εξαιρετικές θερμομονωτικές επιδόσεις αποτελεί το δεύτερο σύστημα που πιστοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Passive House και καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις Παθητικών Κτιρίων στη ζώνη για εύκρατα κλίματα (warm temperate climate) τόσο για ιδιωτικά όσο και για δημόσια κτίρια.

Η ELVIAL συνεχίζει την πορεία της δίνοντας όχι μόνο κορυφαία θερμομονωτικά συστήματα αλλά πιο βιώσιμες λύσεις αλουμινίου τόσο για την ευρωπαϊκή όσο και για την ελληνική οικοδομική βιομηχανία

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.