ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO SL2700 Great Wide: Ένα κορυφαίο ανασυρόμενο σύστημα!

Το SL2700, με το προσωνύμιο Great Wide λόγω του μεγάλου μεγέθους κατασκευών που εκπληρώνει αλλά και των ιδιαίτερα αξιόλογων καινοτομιών του, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια το επαγγελματικό κοινό.

Όταν συνδυάζεις την αισθητική ενός minimal συρόμενου με τον ισχυρό χαρακτήρα ενός ανασυρόμενου, προκύπτει ένα εκ των κορυφαίων ανασυρόμενων συστημάτων της αγοράς. Το SL2700 από την ALUMINCO, από την αρχική σύλληψή του, έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι η απόλυτη πρόταση στον χώρο των ανασυρόμενων συστημάτων.

Η κατηγορία των ανασυρόμενων κουφωμάτων 

Αναλύοντας τις τάσεις της αγοράς, οι οποίες δείχνουν μια σαφή ανάπτυξη της κατηγορίας των ανασυρόμενων συστημάτων λόγω και της ολοένα μεγαλύτερης ανάγκης φυσικού φωτισμού στα κτίρια, αποδεικνύεται ότι το SL2700 της ALUMINCO κατακτά δίκαια βραβείο αποδοτικότητας.

Το SL2700, με το προσωνύμιο Great Wide λόγω του μεγάλου μεγέθους κατασκευών που εκπληρώνει αλλά και των ιδιαίτερα αξιόλογων καινοτομιών του, έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια το επαγγελματικό κοινό με τον σύγχρονο σχεδιασμό του, τη λειτουργική του άνεση και πρακτικότητα, τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό του, αλλά και των χαρακτηριστικά υψηλών επιδόσεών του.

…Η σειρά SL2700 δίνει έμφαση στον minimal σχεδιασμό σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και υλικά που προσδίδουν ένα στυλ πολυτέλειας και υπεροχής…

Αισθητική & επιδόσεις στο maximum!

Η σειρά SL2700 δίνει έμφαση στον minimal σχεδιασμό σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και υλικά που προσδίδουν ένα στυλ πολυτέλειας και υπεροχής, μετατρέποντας έναν χώρο σε σκηνή θεάτρου. Η μινιμαλιστική αισθητική απεικονίζεται στον στενό γάντζο επάλληλου που επιτρέπει μεγαλύτερη ορατότητα και ροή φωτός, ενώ το χαμηλό κατώφλι προσφέρει επιπλέον άνεση και ευκολότερη πρόσβαση.

Εφαρμόζοντας τον πιο ακριβή έλεγχο απόδοσης για αέρα, νερό, άνεμο και ηχομόνωση, το SL2700 είναι ικανό να ικανοποιήσει τις πιο ακραίες απαιτήσεις, καθιστώντας το κατάλληλο για σχεδόν οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο.

→ Προφίλ πλάτους 35 χιλ. στο σημείο της επαλληλίας και χαμηλός flat οδηγός 25 χιλ. τονίζουν τη μοντέρνα αισθητική ταυτότητα, προσφέροντας κομψές κατασκευές.

→ “Hidden Track” οδηγός, κρυμμένος εντελώς στο πάτωμα και καλυμμένος με το φινίρισμα του δαπέδου διευκολύνει την πρόσβαση και μετατρέπει το πέρασμα σε σκηνή θεάτρου.

→ Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης με Uf από 1,7 W/m2K.

→ Με βάθος φύλλου 70 χιλ. παρέχεται εξαιρετικό επίπεδο ηχομόνωσης και άρα μια ήσυχη εσωτερική εμπειρία.

Πίσω από τις σχεδιαστικές γραμμές κρύβεται ένας πρωταθλητής!

Υπερβαίνοντας τις συμβατικές εφαρμογές, το SL2700 από την ALUMINCO προσφέρει ανοίγματα μεγάλου μεγέθους που συμπεριφέρονται σχεδόν αθόρυβα και αποδοτικά, με αυξημένη στατικότητα και υψηλή λειτουργικότητα – όλα αυτά επειδή είναι ένα από τα πιο προηγμένα ανασυρόμενα της κατηγορίας του.

→ Φύλλα έως 3 μ. x 3 μ.

→ Minimal πλαίσιο με στενό γάντζο ακόμα και σε τυπολογία φιλητού.

→ Μοναδική κύλιση και υψηλή λειτουργικότητα.

→ Περιμετρική θωράκιση με EPDM ελαστικά.

→ Κλειδαριά πολλαπλών σημείων προσφέρει υψηλή αντοχή στη διάρρηξη.

Ειδικές εκδόσεις υπογραμμίζουν τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα του συστήματος!

Το πνεύμα της καινοτομίας και η δημιουργικότητα βρίσκονται στην καρδιά του SL2700. Κυρίαρχα στοιχεία στον σχεδιασμό του συστήματος είναι η καθαρότητα των γραμμών -αντλούμενες από τον κόσμο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής- αλλά και η εργονομία προκειμένου να ικανοποιούνται οι ανάγκες όλων των χρηστών σε διαφορετικούς χώρους εφαρμογής.

Οι εκδόσεις για ξενοδοχεία και οι γωνιακές κατασκευές διατηρούν αναλλοίωτα τα σχεδιαστικά στοιχεία της σειράς, ενώ εισάγουν μοναδικές λύσεις που επιβεβαιώνουν τον πολυεπίπεδο χαρακτήρα του συστήματος.

Υπερπληθώρα λύσεων δημιουργούν άπειρες επιλογές! 

Η μεγάλη γκάμα εκδόσεων του SL2700 και οι πολυάριθμες επιλογές διαμόρφωσης συγκαταλέγονται στα μοναδικά πλεονεκτήματα της ανασυρόμενης σειράς από την ALUMINCO. Οι διαφορετικοί οδηγοί στο πάτωμα, τα μη ορατά κλειδώματα και οι τυπολογίες που επιβάλλονται ως μοναδικές δημιουργίες, αποτελούν σημεία αναφοράς για όλη την κατηγορία ανασυρομένων κουφωμάτων σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.